1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Marija Veljković očarava u...

Marija Veljković očarava u magenta modnim kombinacijama

05. април 2023.

| Snežana Vranić
Voditeljka na svom Instagram profilu rado deli modne kombinacije koje joj fantastično pristaju.

Poznata voditeljka Slagalice i  emisije „Svadba iz mog kraja“, Marija Veljković je odlučila da ove godine nosi modne kombinacije u magenta boji koja je ujedno i boja godine.

Marija Veljković u trend boji godine

Voditeljka na svom Instagram profilu rado deli modne kombinacije. Ova boja joj fenomenalno stoji što je pokazala u magenta sakou i pantalonama. Ceo izgled je upotpunila sa crnim čizmama i kaišem koji je na sebi imao zlatne detalje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic)

Sasvim drugačiji modni koncept iako slične garderobe, Marija Veljković je nosila i za snimanje jedne od epizoda Slagalice. Iako su i ovde u pitanju kombinacija crne i magenta boje, ovaj izgled je mnogo elegantniji. Ispod sakoa Marija je obukla crnu majicu koja se slagala sa špicastim crnim cipelama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic)

Marija se nedavno potom opet pojavila u haljini magenta boje koja se poigravala sa sunčevim odsjajem. Dekolte na preklop i haljina do članaka dala je voditeljki prolećnu vedrinu. Ovoga puta je uz haljinu obukla smeđe čizme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Veljkovic (@mare.veljkovic)

Voditeljka očigledno voli ovu boju, jer pored slika sa cvećem u roze nijansama, voditeljka često i ćerku oblači u ovu boju. S obzirom da joj ova boja stoji fantastično, nije ni čudo zašto je voditeljka često bira.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate