1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Nomakeup selfie trend u...

Nomakeup selfie trend u Srbiji: Poznate dame bez šminke

04. април 2023.

| Snežana Vranić
Nomakeup selfie trend promoviše lepotu prirodnog lica i osnaživanje žena da vole svoje telo i da se ne stide svog lica bez šminke.

Svetski trend nomakeup selfija je stigao i u Srbiji. U poslednje vreme, internet je preplavljen selfijima poznatih ličnosti koje na svom licu nemaju ni trunke šminke.

Nomakeup selfie trend u Srbiji

Nomakeup selfie trend promoviše lepotu prirodnog lica i osnaživanje žena da vole svoje telo i da se ne stide svog lica bez šminke. Pozorišna, televizijska i filmska glumica, Vanja Nenadić, je među prvima podelila selfi na Instagramu bez trunke šminke i pokazala svoju lepotu. Fanovi su bili oduševljeni fotografijom i podržavali ovakav izgled glumice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanja Nenadić (@vanjnj)

Još jedna poznata je ličnost je ispratila ovaj trend i pokazala prirodnu lepotu. Pevačica Nataša Bekvalac je objavila fotografiju bez trunke šminke sa crnom pozadinom koja joj je istakla oči. I na njenu fotografiju su fanovi pozitivno reagovali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Miljenica srpske glumačke scene, Milica Milša Isaković, takođe je neko ko se ne boji da pokaže svoje lice bez šminke. Glumica se smatra jednom od najlepših žena na našoj sceni, a ona tu lepotu često i bez trunke šminke pokazuje na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Nataša Bekvalac, Vanja Nenadić i Milica Milša su možda prve koje su isprobale nomakeup selfie trend u Srbiji.  Međutim, nadamo se i da će druge poznate dame skupiti hrabrost i da će podržati ovaj tip osnaživanja žena i ljubavi prema svom telu.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages,

Nastavite da čitate