1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Trening poznatih: Kako trenira...

Trening poznatih: Kako trenira Kejt Midlton za kraljevski izgled?

12. април 2024.

| Miljana Momirović
Zahvaljujući ovim vežbama, princeza izgleda zanosno.

Uprkos roditeljskim i kraljevskim dužnostima, prineza Kejt Midlton je zadržala zavidnu figuru tokom godina jer je uvek ostala dosledna rutini vežbanja.

U skladu sa kraljevskom tradicijom, princeza retko daje intervjue ili uvide u svoj kraljevski život, a kamoli o njenoj tačnoj ishrani i rutini vežbanja. Međutim, mnogi izvori su podelili kako tačno ostaje u što boljoj formi.

Nastavite da listate i otkrijte još jedan trening poznatih.

Kako trenira Kejt Midlton?

Kardio sa tegovima

Prema informacijama iz Daily Mail, Kejt Midlton kombinuje kardio trening i vežbe snage. Opšte je poznato koliko uživa u sportu, pa joj ne pada teško da svakodnevno trenira bez ličnog trenera.

Iako je zauzeta zbog toga što je majka troje mališana, izvor blizak kraljevskoj porodici je izjavio za Daily Mail još 2016. godine da Kejt ne dozvoljava da roditeljske obaveze ometaju trening. U to vreme, njena ćerka Šarlot je bila beba: „Kejt nađe vremena da trči što je češće moguće kada je u Norfolku, ponekad sa Šarlot u kolicima i njihovim psom Lupoom pored nje“, rekao je izvor

Kako Kejt Midlton radi plank?

Iako se njena rutina vežbanja često smenjuje, omiljena vežba Kejt Midlton je navodno plank. Princeza koristi različite varijacija u skoro svim svojim treninzima.

Tri različite vrste plank vežbe koje Kejt radi su:

  • regularni plank
  • bočni plank
  • plank sa oslanjanjem na stomak, navodi Daily Mail.

Trbušnjaci

Takođe je objavljeno da Kejt radi vežbe veslanja i vožnje bicikla tokom svojih treninga i da se fokusira na trbušnjake uz pomoć švajcarske lopte za teretanu.

Joga

Rutina vežbanja Kejt Midlton je rigorozna, ali se kaže da i princeza od Velsa uživa u joga vežbama. Navodno joj pomaže da se smiri i otkloni stres, kao i da izgradi snagu i mišiće stomaka.

 

Izvor slike: WPA Pool/Pool/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate