1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Kejt Midlton se leči...

Kejt Midlton se leči u psihijatrijskoj bolnici?

18. март 2024.

| Miljana Momirović
Istina je da bi ova teorija razjasnila mnogo toga.

Jedna od najvećih teorija o tome gde je Kejt Midlton može imati smisla. Princeza navodno nije ni imala misterioznu operaciju, već je na psihijatriji.

Nakon skandala o fotošopiranoj fotografiji princeze i dece koja je objavljena 10. marta, sumnje su dodatno podgrejane. I zaista, mnogi detalji se ne poklapaju, a njeno izvinjenje 11. marta nije smirilo javnost koja očekuje odgovor.

Nova teorija o njenom nestanku bi objasnila misteriju, pod uslovom da je istinita.

Gde se nalazi Kejt Midlton?

Video koji kruži na TikTok-u navodno potvrđuje da tačno zna gde se nalazi princeza od Velsa, za koju trenutno ništa nije potpuno izvesno. Naročito nakon što se ispostavilo da je fotografija postavljena nakon dužeg vremenskog perioda u stvari izmenjena. Prema rečima špankse novinarke Kamile Segovie, Kejt Midltonse leči u psihijatrijskoj bolnici. Princeza je navodno u toliko lošem stanju da ne može da govori, niti se seća svog imena.

Da li je Kejt Midlton na psihijatriji?

S jedne strane, ova teorija bi objasnila činjenicu da se Kejt Midlton nije pojavila u javnosti od Božića. Nakon toga, u januaru je najavljena misteriozna operacija abdomena i njen višednevni oporavan u bolnici. Istina je da bi video snimak stavio tačku na ove spekulacije ali o njemu ni reli. Na kraju, čak i validnost ove vesti se može dovesti u pitanje jer nema dokaza o tome.

@royalnewsdaily HUGE NEWS About Kate Middleton! #royal #royals #royalty #royalfamily #katemiddleton ♬ original sound – royalnewsdaily

Ipak, nakon nekoliko nedelja tišine, princeza Kejt Midlton objavila je potresno saopštenje u kom otkriva da joj je dijagnostikovan rak. Ceo svet je sada uz nju.

Izvor slike: Chris Jackson / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate