1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Jelka Kejt Midlton nešto...

Jelka Kejt Midlton nešto najlepše što smo videli, princeza oduševila pozirajući u poznatom džemperu

23. новембар 2023.

| Jelena Mladenović
Princeza od Velsa spremna za najradosnije praznike

Princeza od Velsa spremna je za novu 2024. godinu! Kejt Midlton nedavno je objavila fotografiju na kojoj pozira pored pažljivo okićene jelke, a ona malo je reći izgleda kao praznični anđeo!

Za ovu priliku princeza je odabrala poznati džemper Fairisle Knit od brenda Fair Holand Cooper u kojem je prvi put viđena prošle godine kada je čitala deci priču za laku noć na lokalnoj televiziji, a neodoljivim osmehom pokazala je koliko se raduje predstojećim praznicima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Inače, slika je najavila i jedan važan događaj.

Naime, Kejt Midlton će ove godine po treći put organizovati Božićni koncert, pesama „Royal Carols – Together At Christmas“.

Pomislićete da vidite duplo – Ovo je dvojnica Kejt Midlton

Vest o velikom događaju najavljena je na zvaničnoj stranici kraljevske porodice uz predivnu božićnu sliku.

Na sada već tradicionalnoj prazničnoj manifestaciji, učestvovaće i članovi kraljevske porodice – kao i prošle godine, verovatno će biti prisutni i kralj i kraljica, kao i vojvotkinjin suprug Vilijam i njihovo dvoje najstarije dece, princ Džordž i princeza Šarlot.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Među izvođačima ove godine su pevači Beverli Najt i Adam Lambert, multiinstrumentalista Džejkob Kolijer, izvođač Freja Rajdings i kantautor Džejms Bej.

Podsetimo, Vojvotkinja je prvi put organizovala humanitarni koncert 2021. godine kako bi prihod iskoristila za pomoć zdravstvenim radnicima i volonterima koji rade na prvoj liniji fronta tokom epidemije korona virusa.

 

Izvor slike: Chris Jackson / Getty Images