1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Haljine sa ružama su...

Haljine sa ružama su pravi cvetni fenomen: Evo kako ih nose domaće zvezde

23. август 2023.

| Snežana Vranić
Ovaj elegantan tip haljine će svakoga oboriti sa nogu.

Haljine sa ružama su veoma elegantne, naročito u ovim kombinacijama kako ih nose ove poznate dame. Uski modeli ovih haljina savršeno pristaju domaćim zvezdama i svako će poželeti da ih ima za sebe.

Haljine sa ružama: Biljana Tipsarević

Biljana Tipsarević je pozirala u predivnoj haljini u boji magente koja mami poglede. Naime, u pitanju je kratka haljina na jedno rame. Međutim, na ramenu i kuku na suprotnoj strani, Biljana ima dve velike ruže od istog materijala koje celokupnom izgledu daju posebnu čar. Karmin koji dizajnerka nosi je posebno došao do izražaja, a haljinu je Biljana ukombinovala sa crnom torbom i sandalama.

Tamara Kalinić

Tamara Kalinić je bukvalno zablistala u haljini koju je nosila na moru. Radi se odugoj haljini sa šljokicama koja se proteže do poda. Ono što je posebno zanimljivo na ovoj haljini je dekolte koji sa svoje tri ruže u stvari pravi izrez ispod grudi u obliku kruga. Dok se Tamara penje stepenicama, haljina se presijava na suncu. Uz nju, influenserka nosi belu torbicu, cipele u bež nijansama i srebrni sat. Tamara je upotpunila ovaj izgled sa svim modnim dodacima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Haljine sa ružama: Danijela Dimitrovska

Manekenka Danije Dimitrovska ima savršenu figuru, a i uvek se oblači u skladu sa tim i svaku odevnu kombinaciju nosi sa velikom dozom samopouzdanja. Tako je i sa ovom uskom kratkom haljinom. Naime, roze haljina ima duge rukave, ali u potpunosti otvorena ramena sa ružom između grudi. Ovaj detalj je zaista učinio haljinu jedinstvenom, a i učinila da manekenka zaista blista.

Izvor slike: Mateja Stanisavljevic/ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate