1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Košulja kao haljina: Zavodljivi...

Košulja kao haljina: Zavodljivi trend koji osvaja svakog muškarca

22. август 2023.

| Snežana Vranić
Da li biste vi ovako prošetale gradom?

Košulja kao haljina je modni trend koji je zaista očaravajući, a svakako je komad garderobe koji osvaja muškarce. Još ako je košulja njegova…Ove dame su toga svesne, a evo i kako su ga one stilizovale.

Košulja kao haljina: Marija Mikić

Pevačica ima veoma dobro razvijen stil i ne boji se da to pokaže. Jedan od njenih najzanimljivijih stajlinga je svakako u spotu jedne od njenih najpopularnijih pesama“Jul“. Naime, pevačica nosi samo belu košulju dugih rukava koja njoj savršeno stoji i kao mini haljina. A uz tu košulju, Marija je ukombinovala i savršeni manikir u belim nijansama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

Tamara Kalinić

Stil Tamare Kalinić je svakako neprevaziđen. A ovoga puta košulja-haljina koju je ona odabrala je krajnje neobična. Naime, gornji deo košulje je bez rukava i ima kragnu, dok se ispod kaiša košulja pruža do iznad kolena, a ima i dubok prorez „ogrtača“ do same košulje. Ovaj modni odabir je veoma neobičan jer ne teško razgraničiti gde počinje kaput, a gde se košulja završava. Ona je ovo ukombinovala sa sandalama i torbom u belim i svetlo smeđim nijansama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Kalinic (@tamara)

Košulja kao haljina: Ena Luna

Mlada influenserka je prošetala Novim Sadom u beloj košulji-haljini sa jakom zelenom torbom i u sandalama iste boje. Ovu kombinaciju, ona je ukombinovala sa zlatnim minđušama i naočarima sa smeđim staklima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ena Luna (@enaluna)

Dakle, ovo ume da izgleda veoma šik i elegantno.Naravno, važno je da u tom slučaju, pridate značaj i ostalim detaljima. Iskoristite ove vrućine i odaberite omiljenu košulju i nakit koji će zablistati na vama. Verujte, mamićete poglede.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages,

Nastavite da čitate