1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Džejn Fonda (85) otkrila...

Džejn Fonda (85) otkrila tajnu svoje večne mladosti: Privlače me mlađi muškarci

05. децембар 2023.

| Snežana Ilić
Slavna glumica zna šta valja

Ima 85 godina, ali ne odustaje od Holivuda. A ni Holivud od nje.

Džejn Fonda i dalje snima filmove i agituje za zdrav način života. Uostalom, svojevremeno su je zvali Gospođa Telo, pa nastoji da titulu opravda i u devetoj deceniji.

Kada je lepota u pitanju, Helen Miren ima sopstveni kodeks, i svideće vam se!

Zbog svojih nekovnencionalnih stavova i buntovništva slavna glumica i aktivistkinja često je nailazila na osudu društva, čak je provodila noći u zatvoru.

Džejn Fonda

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images

Udavala se tri puta, a u intervjuima se nije ustručavala da iznosi pikanterije iz intimnog života. Tako je nedavno, u razgovoru sa komičarkom Heder MekMahan, otkrila kakvi je muškarci privlače.

-Kad bih birala partnera, morao bi da ima 20 godina. Jednostavno, ne volim staru kožu – bila je iskrena, ali je, kao uvek, izazvala buru najrazličitijih reakcija, od pitanja da li je normalna? i sličnih, do podrške i komentara punih divljenja.

Džejn Fonda

Photo by Emma McIntyre/Getty Images

Video je postao viralan, a budući da je ćerka čuvenog reditelja Henrija Fonde zadržala ozbiljan izraz lica, nemoguće je razlučiti da li je sve bila samo dobra gluma ili stvarno tako misli.

Sara Džesika Parker nikad glasnije – Botoks i fileri? Ne, nikako!

Međutim, nedavno je, u drugom intervjuu, Džejn rekla da intiman život u njenim godinama ne postoji jer ljudi za to prirodno više nisu sposobni.

Izvor slike: Andreas Rentz/Getty Images