1. Home
  2. /
  3. Celebrity
  4. /
  5. Kim Cattrall otvoreno o...

Kim Cattrall otvoreno o ljubavi, seksu i intimnosti: Kasno sam otkrila svoju punu seksualnost

19. јун 2023.

| Hana Dunđerov
To je težak posao, tvrdi glumica

Kim Cattrall, glumica koja je stvorila kultni lik Samanthe Jones, otvoreno je govorila o seksualnosti, ljubavi i intimi u poslednjoj epizodi New York Times- ovog podkasta Modern Love podcast.  Za razliku od svoje izuzetno seksipilne i samosvesne junakinje, Kim je, po sopstvenom priznanju, kasno otrila punu snagu sopstvene seksualnosti.

Kim Cattrall je rekla da je svoje potrebe i želje upoznala kasnije u životu i to okarakterisala kao „dobru stvar“. Jer, zahvaljujući tome je imala vremena da zaista spozna šta želi, šta je čini srećnom i ispunjenom i da to smelo podeli sa svojim partnerima.

„Kasno sam otkrila svoju seksualnost“ rekla je. „U trenutku kada se to dogodilo bila sam u vezi koja je podržavala eksperimentisanje i bilo mi je krajnje zabavno.“

Kim Cattrall: Seksualnost, ljubav i rad na njima

Pošto je bila starija, bilo joj je lakše da svoja otkrića podeli sa partnerom i da iz njih izvuče maksimum. Sada vidi seks mnogo šire od ograzma ili samog lina – to je put za izražavanje intimnosti.

„Seks znači tražiti ono što želite. Seks znači pokazati šta hoćete. Većina muškaraca o tome nema pojma i pritom ne govorim o anatomiji. Anatomiju oni dobro poznaju. Ali, ne znaju šta tačno radi kod vas. Većina žena je suviše nervozna i suviše anksiozna ili čak nisu upoznale sebe dovoljno da bi znale šta to žele. Seksualnost nije samo napraviti bebu, nije samo izduvati se i zadovoljiti nagon, ona je vaš izrat na najintimniji  mogući način“ kaže Kim Cattrall.

Voljena glumica napominje da su joj ova otkrića bitno pomogla da ostvari značajnu vezu sa svojim partnerom, Russellom Thomasom.

„To je težak posao, nije to lako. Sretneš nekog odgovarajućeg i to je super, ali posao tek počinje. Ali to nije neka negativna vrsta posla, naprotiv. To je jednostavno posao koji daje značaj vašem životu i na kojem se vredi angažovati uvek“kaže Cattrall.

Izvor slike: Kevin Winter/Staff/GettyImagesEntertainment