1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Kim Cattrall otkrila strategiju...

Kim Cattrall otkrila strategiju pregovora za nastavak serije „Seks i grad“

06. јун 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Glumica možda ipak nije stavila tačku na svoju legendarnu ulogu Samanthe

Jedno od glavnih pravila pregovaranja jeste da budete spremni da odustanete. Taktika koju, čini se, glumica Kim Cattrall jako dobro zna.

Naime, nakon što je odjeknula vest da se Kim vraća u legendarnoj ulozi Samanthe u nastavku serije „Seks i grad“- „I tek tako“ (engl. „And Just Like That“), doduše samo u jednoj sceni, glumica je ponovo u centru pažnje.

Kim je priznala da nije mnogo zainteresovana da se u potpunosti vrati u seriju. „Nastavila sam dalje“, izjavila je.

Međutim, u intervjuima je nagovestila da je bilo nekoliko pregovora o njenom pojavljivanju u seriji. „Najbolje za pregovor, bez obzira na situaciju, jeste da budete jaki i da znate koliko vredite“, rekla je Kim. „U ovom trenutku u mom životu ne želim da budem nesrećna na setu. Želim da se vratim pod uslovima koji će me ispuniti i zbog kojih ću biti srećna“, zaključila je.

Kim Cattrall o povratku u „Seks i grad“

Kako smo već pisali, Cattrallova je pristala da se vrati seriji u jednoj sceni, kada je Samantha prikazana u Londonu dok telefonira sa Carrie. Prema navodima, tokom snimanja ove scene, nijedna od preostale tri glavne zvezde (Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, odnosno Carrie, Miranda i Charlotte) nisu bile na setu.


Prošle godine, Kim je izjavila da napušta lik Samanthe objašnjavajući: „Potrebna je velika mudrost da shvatite kada je dosta. Nisam ni u jednom trenutku želela da pravim kompromise u vezi sa tim šta serija znači za mene“, rekla je.

Iako je već tada odlučila da se ne bi vraćala u seriju, kada je počelo da se priča o nastavku, Kim je priznala: „Nikada me niko nije ni pitao da radim reboot. Jasno sam dala do znanja o tome da ne bih snimala treći film, ali sam o seriji saznala kao i većina- preko društvenih medija“, rekla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Bradshaw Boys (@thebradshawboys)

Nakon svega što se izdešavalo, deluje da Kim ipak možda nije stavila tačku na legendarnu ulogu, pa ko zna, možda se ipak predomisli.

Premijera druge sezone „And Just Like That“ zakazana je za 22. jun.

Izvor slike: Kevin Winter / Staff via Getty Entertainment

Nastavite da čitate