1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Povratak kraljice romantičnih komedija:...

Povratak kraljice romantičnih komedija: Možete li da je prepoznate?

15. јануар 2024.

| Snežana Ilić
Posle duže pauze, Meg Rajan ponovo na crvenom tepihu

Tokom holivudske epohe koju su obeležile nezaboravne romantične komedije, što se uglavnom odnosi na devetu deceniju prošlog veka, jedna od najvećih zvezda bila je Meg Rajan.

Meg Rajan

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Kad je Hari sreo Sali, Besani iz Sijetla, Francuski poljubac… Naslovi koje svi dobro znamo. A onda je kraljica ljubavnih filmova, miljenica cele Amerike i ostatka sveta, doživela neobjašnjiv sunovrat. Ili je možda ipak bio objašnjiv?

Džulija Roberts u najoriginalnijim cipelama koje smo videli ove sezone

Mnogi su smatrali da su joj erotske scene u drami In the cut uopšte nisu bile potrebne, jer su zauvek upropastile imidž slatke plavuše, a crna mrlja u karijeri bila je i afera sa Raselom Krouom, zbog koje se, kako su te 2000. svi pričali, raspao njen brak sa Denisom Kvejdom.

Meg Rajan

Photo by Presley Ann/Getty Images for SeeHer

Za narušavanje savršene slike krive su i brojne estetske korekcije, mada se o njima nikad nije izjašnjavala.

Kada se sinoć, posle ozbiljne pauze, pojavila na jednoj holivudskoj ceremoniji, ponovo je podgrejala priče o plastičnom operacijama.

Niko ne može da izgleda tako u 62. godini, osim ako se nije mumificirao ili postao voštana figura, primetili su dežurni kritičari. U svakom slučaju, efekat šoka na dodeli Critic’c Choice Awards u Santa Moniki nije izostao.

Meg Rajan

Photo by Kevin Winter/Getty Images for Critics Choice Association

Jedni su se oduševili što je konačno ponovo vide na crvenom tepihu, drugi nisu mogli da se suzdrže od komentara. Negativnih. Ako ništa drugo, kažu, bar je vadi kultna paž frizura koja nikome ne stoji bolje.

Sara Džesika Parker nikad glasnije: Botoks i fileri? Ne, nikako!

Društvo na sceni pravio joj je Dejvid Duhovni, čuveni Molder, s kojim igra u novom filmu What happens later.

Veliki povratak na veliko platno, u žanru u kojem se najbolje snalazi i ostvarenju koje je takođe napisala, režirala i producirala.

Izvor slike: Frazer Harrison/Getty Images