1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Kako Dunja Jovanić nosi...

Kako Dunja Jovanić nosi kaubojke – a da to izgleda skupo?

08. март 2024.

| Miljana Momirović
Ove čizme dominiraju.

Jedan od najpopularnijih modnih trendova za 2024. su ponovo kaubojke. I to ne kaže samo Dunja Jovanić, već i brednovi na Nedelji mode.

Čizme u zapadnjačkom stilu u poslednje vreme preuzimaju modne piste i najpoznatiji su komad obuće za žene sa stilom. Takođe, možda zamišljate klasične, smeđe kožne čizme do sredine listova — i sigurno ima prelepih — ali kaubojke sada dolaze u svim oblicima i veličinama. Pogledajte više o tome u nastavku.

Kaubojke u 2024. godini

Čizme u zapadnjačkom stilu u poslednje vreme preuzimaju modne piste i najpoznatiji su komad obuće za žene sa stilom. Takođe, možda zamišljate klasične, smeđe kožne čizme do sredine listova — i sigurno ima prelepih — ali kaubojke sada dolaze u svim oblicima i veličinama.

Kako se stiluzuju kaubojske čizme?

Kaubojke često prate različiti detalji poput nitna, resa i šara. Nose se uz farmerke, suknje, pa čak i haljine, dodajući dozu rustične elegancije. Ove čizme su simbol slobode, avanture i neustrašivosti, što ih jednim od najpopularnijih modela obuće za 2024. Evo kako ih nosi influenserka Dunja Jovanić.

Kako Dunja Jovanić nosi kaubojke?

Poznato je da teksas suknje dominiraju u 2024. godini ali Dunja Jovanić se odlučila za teksas haljinu u stilu košulje, slično kao i Tamara Kalinić. Influenserka je zatim prebacila senfžuti trenč i stilizovala celu odevnu kombinaciju uz svetlobraon kaubojke do ispod kolena. Mini torbica u beloj boji i XXL naočare za sunce su samo bile šlag na torti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages

Nastavite da čitate