1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Viralno na mrežama: Dakota...

Viralno na mrežama: Dakota Džonson i Pedro Paskal se poljubili

10. мај 2024.

| Miljana Momirović
Atmosfera postaje vrela.

U toku snimanja najnovijeg filma Materialists, Dakota Džonson i Pedro Paskal su postali i te kako bliski, pa je nedavno zabeležen i njihov poljubac.

Dakota Džonson i Pedro Paskal se poljubili

Nema sumnje da je od objavljivanja serije The Last Of Us Pedro Paskal izuazvao ljubavnu groznicu, iako se glumac i ranije pojavljivao u mnogim popularnim filmovima i serijama.

Ceo svet gori od groznice Pedra Paskala, iako se glumac ranije pojavljivao u mnogim popularnim filmovima i serijama. The Mandalorian, Game of Thrones i Narcos su samo neki od njih. Glumac se ušunjao u srca skoro celog sveta, ali izgleda da će Pedro možda osvojiti i srce zvezde Fifty Shades of Grey.

Najnoviji film Materijalista

Pedro Paskal i Dakota Džonson primećeni su na setu novog filma Materijalista (Materialists). Na fotografijama se jasno vidi kako glumica nežno hvata Pedra za vrat i nežno ga vuče ka sebi kako bi mogao da je poljubi. Glumac je obmotao ruke oko struka Dakote i uzvratio poljubac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VANITY FAIR NEXT (@vanityfairnext)

Ubrzo posle toga, dok su snimali film, njih dvoje su se prijateljski zagrlili. Iako Pedro Paskal i Dakota Džonson samo glume par na ekranu, nemoguće je ne primetiti kako dobro izgledaju jedno pored drugog.

Dakota Džonson na snimanju

Glumica je na snimanju nosila farmerke širokog kroja koje je uparila sa dugačkom kožnom jaknom. Kožna jakna je bila uparena sa odgovarajućom torbom. Dakota je na jednoj ruci nosila blistav prsten, ali još uvek ne možemo da izvučemo nikakve zaključke, tako da možemo samo da nagađamo o ishodu filma. Zaљto? U opisu filma, pročitali smo da će glavni junak biti uključen u ljubavni trougao, a treću stranu će igrati niko drugi do Kris Evans.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanguardia (@vanguardiaweb)

Izvor slike: Jon Kopaloff/Stringer/GettyImagesEntertainment, Jeff Spicer/Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate