1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Crno-bele kombinacije: Modni odabiri...

Crno-bele kombinacije: Modni odabiri srpskih poznatih dama

10. април 2023.

| Snežana Vranić
Kako naše poznate dame kombinuje ove dve boje?

Crno-bele kombinacije nikad ne izlaze iz mode, a to nam pokazuju i naše poznate dame koje se rado nađu u ovkavim kombinacijama. Evo kojim dama je reč.

Crno-bele kombinacije poznatih dama

Autfit Tamare Dragičević

Tamara Dragičević očigledno voli da se igra sa ovim bojama. Na otvaranju 51. Festa ona se pojavila u belom kombinezonu i crnom kaputu (kombinacija sa fotografije). Uz to je uklopila i bele sandale sa crnom torbicom. Međutim, Tamara je i na Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj se nalazi u zanimljivoj crno-beloj kombinaciji, ali u svakodnevnoj varijanti. Naime glumica je u klasičnim crnim helankama i zanimljivom duksu sa crnom čipkom. Tamara je uklopila ceo izgled i sa Cloche šeširom i belim manikirom. Glumica je izgledala sjajno u ovoj skodnevnoj kombinaciji.

Neobična ekskluzivnost Marije Karan

Marija Karan je odabrala krajnje neobičnu kombinaciju koja je njoj stajala perfektno. Glumica je obukla belu koošulju sa crnom kravatom i crnim sakoom. Rukavi košulje su virili ispod sakoa što je dao oversized look glumici. Međutim, ona je uz to obukla crni kratki šorc i velike duboke crne lakovane čizme. Ovako je glumica dobila ekskluzivni i elegantni izgled koji je u potpunosti neobičan. Uz sve to, Marija je kao modni dodatak odabrala zlatnu torbu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

Crno-bele kombinacije: Frajle

Frajle su se takođe poigrale sa crnom i belom bojom.  Jelena Buča je obukla crnu bluzu i belu suknju koje su zbog svog talasastog izgleda i materijala posebno zanimljive. Uz to je obukla crne čizme. Nataša Mihajlović je odabrala dugu crnu haljinu sa dekolteom na preklop i crne čizme, a Nevena Buča je nasuprot nje bile obučena u potpunosti u belu boju. Bela jednostavna košulja, sako i pantalone su pevačici stajale savršeno, a poseban detlaj su bile čizme sa zelenom linijom. Crno-bela kombinacija je izgledala fantastično kada se grupa nađe na jednoj fotografiji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Frajle (@thefrajle)

Dakle, ako volite klasične kombinacije crno-bele boje evo nekoliko primera koje možete da isprobate u zavisnosti od događaja na koji idete. U svakom slučaju, ova kombinacija daje mnogo prostora za kreativne odabire.

Nastavite da čitate