1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Roze haljine su prolećni...

Roze haljine su prolećni trend koje prate i naše poznate dame

07. април 2023.

| Snežana Vranić
Ove poznate dame su pokazale kako roze boja može sjajno izgledati u sasvim drugačijim tipovima haljina.

Roze haljine su prolećni trend kojima ne mogu da odole ni poznate ličnosti. Svejedno je da li je u pitanju nežno roza ili jaka pink, ova boja donosi vedrinu proleća i pozitivnu energiju.

Poznate dame kojima roze haljine stoje savršeno

Nije tajna da i naše poznate ličnosti prate svetske modne trendove. Osim toga, ove haljine su zaista odrazile i karaktere poznatih dama čineći da im ove haljine stoje kao salivene.

Glamurozna haljina Aleksandre Radović

 

Sergej Ćetković je nedavno pravio koncert u Zagrebu i kao gost na koncertu se pojavila Aleksandra Radović u prelepoj glamuroznoj roze haljini. Prava balska haljina je imala i cvetne motive 3D ruža što je takođe jedan od modnih svetskih trendova. Pevačica je uz haljinu ukombinovala sandale i nakit u srebrnim nijansama.

Roze haljine: Nežna haljina Sare Jo

 

Sara Jo je podelila na Instagram profilu njen autfit za svečano veče u Hotelu Mona Plaza. Naime, nežno roze haljina je sasvim jednostavna sa procepom na jednoj strani malo iznad kolena. Ova jednostavnost je učinilo haljinu, a i Saru Jo veoma elegantnom, dok je gornji deo haljine imao zanimljiv detalj. Naime gornji deo podseća na latice cveća, pa je Sara zaista bila u prolećnom duhu te večeri. PEvačica je obula sandale u istoj boji, dok je od nakita nosila samo zanimljive minđuše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Šljokičasta i smela haljina Tijane Dapčević

Tijana Dapčević nas je sve očarala svojom pojavom na takmičenju za pesmu Evrovizije. Šljokičasta haljina sa resama je bila pažljivo odabrana za njen nastup koji je bio fantastičan. Ova haljina je učinila da pevačica izgleda spektakularno, a izgled je upotpunila poludubokim čizmama na štiklu u istoj boji.

Roze haljine će definitivno postati deo svakog izloga. Odaberite nijansu koja vam pristaje i budite vesnik sunčanih prolećnih dana.

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages, Mateja Stanisavljevic/ATAImages, Amir Hamzagic/ATAImages

Nastavite da čitate