1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Top i suknja: Kombinacije...

Top i suknja: Kombinacije koje su u trendu ovog leta

14. август 2023.

| Snežana Vranić
Ove kombinacije su fantastične.

Ovo leto obeležile su zanimljive kombinacije kao što su top i suknja. Veliki broj naših poznatih dama se rado odlučuje na ovakav tip modnog kombinovanja, a takvi modni odabiri im i savršeno pristaju.

Top i suknja: Dragana Kosjerina

Dragana Kosjerina je dama elegantnog stila. Ovog leta, ona nas oduševljava fantastičnim kombinacijama koje joj savršeno pristaju i koje su svakako pravi uzor modnog ukusa. Naime, jedna od njenih neodoljivih letnjih kombinacija je crni korset i duga suknja sa istim belim motivima palmi i peščanih kula.Uz njih, Dragana je stavila samo sunčane naočare i raspustila kosu i zaista dobila izgled prave dive.

Odmah nakon nekoliko dana, voditeljka se odlučila za kombinacije u boho stilu i predivnoj vezenoj kombinaciji. Naime, top i suknja imaju sličan čipkani vez, a top ima i rese koje vise i ostavljaju poseban utisak. Uz ovu fotografiju, Dragana je stavila opis: „E žene, ne smete na more bez ovakvih kompleta“. I u pravu je zar ne?

Tamara Dragičević

Poznata glumica se takođe poigrala sa boho stilom i varijantama. Kombinacija u beloj boji sastoji se od predivno vezenog topa bez rukava i suknji koja je kraća spreda dok je nazad sve duža. Gola leđa, bose noge i razbarušena kosa odale su utisak prave šumske vile.

Top i suknja: Tihana Lazović Trifunović

Tihana Lazović je zablistala u neobičnoj i nežnoj roze kombinaciji. Kratak top u vidu prsluka sa dugmićima i suknja do iznad kolena su zaista savršeni autfit. Uz to je glumica dodala blejzer u istoj boji sa čipkanim rukavima i jake pink sandale koje su posebno došle do izražaja u ovom autfitu.

 

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages, Amir Hamzagic/ATAImages

Nastavite da čitate