1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Brat Anđeline Džoli progovorio...

Brat Anđeline Džoli progovorio o njihovom bliskom i po mnogima bizarnom odnosu

11. јануар 2024.

| Snežana Ilić
Krv nije voda - brat holivudske dive izašao iz ilegale

Neverovatno liče, oboje su kontroverzni, bave se glumom i najbliži su krvni srodnici, iako to po njihovim imenima ne biste zaključili.

Džejms Hejven vam možda neće puno značiti. Ali, ako kažemo brat Anđeline Džoli, to će već zvučati poznato. Verovatno znate i kako izgleda.

Najlepše brinete

Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for Disney

Džejms je dve godine stariji od slavne sestre i svojevremeno je o njemu pričao ceo svet. Ali, ne zbog glumačkih dometa.

Vogue svetska premijera – Anđelina Džoli postala dizajnerka, ovo je njena prva haljina

Oduvek su bili veoma bliski, imali su najviše poverenja jedno u drugo, on joj je bio najveća podrška kada je pravila prve korake u svetu filma, a koliko je veza čvrsta, možda i neobična, pokazali su kada su se na dodeli Oskara 2000. poljubili u usta.

Čak su zajedno igrali u nekim filmovima. Ako ste pažljivo gledali, možda ste Džejmsa nakratko videli u dramama Đia i Prvi greh.

Andjelina Dzoli Dzejms Hejven

Photo by Kevin Winter/Getty Images

Ni jedno ni drugo dugo nisu pričali sa ocem, holivudskim veteranom Džonom Vojtom, a u znak protesta odrekli su se njegovog prezimena. Međutim, šuškalo se da su Anđelina i Džejms u svađi i da je za sve kriva njena udaja za Breda Pita.

Za razliku od njenog prethodnog muža Bilija Boba Torntona, Hejven navodno nije mogao da smisli zgodnog Breda, pa se udaljio od sestre.

Ali, kada se duet Branđelina 2016. godine raspao, Džejms se vratio u porodicu. Bio je, kažu, glavna dadilja njenoj deci posle razvoda. A nije joj bilo lako da izađe na kraj sa njih šestoro.

Dzejms Hejven

Photo by Vince Bucci/Getty Images

Nedavno je, po izlasku iz dugogodišnje ilegale, otkrio da je Anđelinina ćerka Šajlo zapravo dobila ime u njegovu čast. Trebalo je da se on tako zove, ali su se roditelji u poslednjem trenutku predomislili.

A famozni poljubac na dodeli Oskara? I za to postoji objašnjenje. Naime, te godine Džoli je osvojila zlatnog dečaka za sporednu ulogu u filmu Neprilagođena. U emotivnom govoru pomenula je brata i rekla da je on njena najveća ljubav.

Anđelina Džoli podstiče na brigu o ženskom zdravlju sećajući se svoje majke

Sada je otkrio da je taj dan bio veoma težak za oboje: pre nego što su izašli na crveni tepih bili su u bolnici, u poseti njihovoj majci Marselin Belitran, koja se lečila od raka jajnika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Retros Rad (@retrosrad)

Džejms se u međuvremenu oženio dugogodišnjom devojkom Lizom, s kojom je dobio blizance.

Gostujući u jednom podkastu, istakao je da je sa sestrom i dalje izuzetno blizak i da se kao stariji brat celog života ponašao zaštitnički, bez obzira na njen zvezdani status, slavu i popularnost.

Anđelina Džoli

Photo by Tim P. Whitby/Getty Images

Takav je i prema njenoj deci. Nešto sasvim prirodno, rekao je.

– Svaki put kada sam u njihovom prisustvu osećam se srećno i blagosloveno. Želim da budem tu. Anđelina i ja imamo zajedničke interese i u budućnosti ćemo uraditi mnogo stvari, u to sam siguran.

Izvor slike: Anthony Harvey/Getty Images