1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Još jedno dete odbilo...

Još jedno dete odbilo prezime oca: Bred Pit i Anđelina Džoli na suđenju

27. мај 2024.

| Miljana Momirović
Izvori tvrde da je kriva glumčeva devojka.

Anđelina Džoli i njena ćerka Vivijen nedavno su zajedno debitovale u filmu Autsajderi. Ipak, ispostavilo se da je 15-godišnjakinja odbila prezime oca.

Bred Pit i Anđelina Džoli na suđenju

Nejasno je da li Vivijen Džoli Pit želi zvanično da promeni prezime.

Potez biološke ćerke dolazi nakon što je Anđelina Džoli dobila naređenje prošle nedelje od sudije da izradi „sva neosuđivatna dokumenta u njenom posedu, starateljstvu ili kontroli“ koja je Bred Pit tražio od nje.

Anđelina Džoli sa usvojenom decom

Starija, usvojena ćerka Breda Pita i Anđeline Džoli, Zahara, nedavno je napravila sličan korak. Kada je prošlog novembra primljena u studentsku uniju Spelman koledža AKA, 19-godišnjakinja se predstavila svojim vršnjacima kao Zahara Marli Džoli.

Anđelina Džoli, deca

Bred Pit se takođe distancirao od svog sina Paksa (20) koji ga je nazvao „zlobnom osobom“ na Instagramu, kako je preneo Daily Mail.

Bred Pit i najstarija biološka ćerka

Prema izveštajima, postoji samo jedno dete Džoli-Pit koje i dalje stoji uz Breda Pita: najstarije biološko dete ovog para, Šajlo, nedavno je želela da se preseli kod oca. Nije poznato zašto se potez oca i ćerke na kraju nije ostvario.

Šajlo Džoli Pit

Šajlo Džoli Pit

Anđelina Džoli i Bred Pit razveli su se pre više od sedam godina, ali bivši supružnici od tada ne mogu da se dogovore oko starateljstva nad decom i njihovih zajedničkih poslovnih dogovora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Izvor slike: Alberto E. Rodriguez/Staff/GettyImagesEntertainment, Tim P. Whitby/Stringer/GettyImagesEntertainment, JC Olivera / Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate