1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Još jedno bizarno pravilo...

Još jedno bizarno pravilo kraljevske porodice

29. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Čak su i određeni oblici hrane zabranjeni.

Istina je, ne postoji samo jedno bizarno pravilo kraljevske porodice, već čitav spisak koji bi vas šokirao. Ali zar i kada je u pitanju večera i hrana?

Iako biste pomislili da neke stvari jednostavno ne treba objašnjavati, bizarni kraljevski pravilnik se čak proširuje i na to kako bi članovi kraljevske porodice trebalo da se ponašaju za vreme obroka.

Još jedno bizarno pravilo kraljevske porodice

Prema OK! magazinu, kraljevska porodica brojna pravila kojima signaliziraju jedni drugima svoje namere. Ipak, ovo pravilo kraljevske porodice je posebno začudilo javnost.

Bonton tokom večere

Tokom večere, nikako ne bi trebalo da na glas kažu „Idem u toalet“, već umesto toga izgovaraju skromnije reči, poput „Izvinite me“ i dozvoljavaju svojim bližnjima da popune praznine.

Pored toga, ako u ovom trenutku ne završe sa jelom, od njih se očekuje da „ostave nož i viljušku ukrštene na tanjiru pod uglom sa drškama u donjem desnom uglu“, piše OK! magazin.

Pravilo kraljevske porodice o hrani

S druge strane, pitanje koju hranu jesti, kada i kako čini veliki deo kraljevskog bontona. Na primer, imaju zaista čudno pravilo o oblicima hrane koju smeju da jedu.

„Članovi kraljevske porodice nikada ne jedu četvrtaste sendviče jer tradicija kaže da svako ko im prinosi hranu sa oštrim ivicama pokušava da svrgne tron Engleske“, nedavno je otkrio bivši kraljevski kuvar Grejem Njubol. Ima smisla…

Dalje, čini se da druga pravila o ishrani imaju više smisla, kao što je izbegavanje morskih plodova u slučaju trovanja hranom i držanje podalje od jakih namirnica poput belog luka kako bi izbegli neprijatan zadah dok razgovaraju.

Žensko pravilo kraljevske porodice

Tu je i još jedno, jednako bizarno pravilo kraljevske porodice koje se ne odnosi na hranu. Radi se o tome da ženski članovi nikako ne mogu sagnuti glavu dok koračaju niz stepenice. Umesto toga, moraju da drže bradu paralelno sa zemljom – što jednostavno zvuči opasno.

Srećom, međutim, mlađe generacije članova kraljevske porodice sve češće krše pravila za koja više ne veruju da su korisna. Na primer, i princeza Kejt Midlton i vojvotkinja Megan su poznate po tome da se odvajaju od tipično neutralnih boja lakova za nokte koje obično podržavaju kraljevske porodice.

Izvor slike: Chris Jackson / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate