Kako napraviti kovrdže za samo 5 minuta?

21. март 2023.

| Hana Dunđerov
Provereno - moguće je!

Da li na svoje zanosne talase trošite sate? Više vam to nije potrebno. Zahvaljujući novom viralnom triku sa TikToka, sada možete napraviti kovrdže za samo 5 minuta. Evo i kako.

Kada imate ravnu kosu, teško je dobiti obimnu, kovrdžavu kosu, a da ne provedete nekoliko sati u kupatilu. Na sreću, TikTok nam ponovo olakšava dane sa ultra-praktičnim savetom. Princip ? Napravite obimne, prirodne lokne pomoću pegle za kosu… ali dok je ona zavezana u rep. Trik, dugujemo kreatorki sadržaja Triniti (@trinnittii__).

@trinnittyy__This is amazing♬ original sound – Trinnittyy

 

 

Kako ukovrdžati kosu za nekoliko minuta?

Za izvođenje ovog trika dovoljna su samo dva alata: pegla za kosu i gumica. Počnite tako što ćete skupiti kosu u visoki rep na vrhu glave. Zaštitite punu dužinu kose termo-zaštitnim sprejom, da ne biste oštetili kosu peglom. Na kraju, koristeći peglu za kosu, jednostavno uvijte pramenove.

Kada su svi pramenovi kose uvijeni, nežno uklonite gumicu. Rezultat ? Kosa pada na ramena i vi imate prelepe kovrdže za samo nekoliko minuta.

Ako imate kratke šiške ili stepenastu kosu, morate malo modifikovati ovaj trik. Kraći deo kose ćete ostaviti sa strane, van repa i onda naknadno stilizovati.

Izvor vesti: marieclaire.fr

Izvor slike: gstockstudio/gettyimagesplus

Nastavite da čitate