Frizure koje se lako prave i održavaju, a podmlađuju, idealne za dame 45+

07. децембар 2023.

| Tamara Roksandić
Jednostavne za održavanje!

Kada bi se napravila anketa o čemu žena najviše razmišlja kad je reč o fizičkom izgledu, pored idealne kilaže najčešći odgovor bio bi frizura.

Dame, posebno u najboljim godinama često su u dilemi kada je reč o stilizovanju kose, jer pogrešan izbor može učiniti za izgledaju starije nego što jesu. Ipak postoje i frizure koje podmlađuju.

Frizure koje podmlađuju

Marina Demeshko/GettyImagesPlus

Kako ne biste stalno razmišljale koju frizuru da napravite, mi vam donosimo tri koje će vas učiniti mlađima, a dodatna prednost je ta što se lako prave i održavaju.

Talasi do ramena

Talasi do ramena mogu učiniti da izgledate lepršavo i mladoliko, a takođe su odličan izbor ukoliko želite da vaša kosa izgleda neobično.

Frizure koje podmlađuju

Pexels

Dobra stvar je što talasi mogu da se nose i u posebnim prilikama, čineći ženu doteranom.

Kratka kosa

Ako je oblikovanje kose poslednja stvar o kojoj razmišljate ujutru, prava stvar za vas je kratka kosa ili popularna „pixie“ frizura koja iziskuje malo održavanja.

Za stariju ženu koja ima prirodno kovrdžavu ili talasastu kosu, „pixie“ je najbolji izbor, jer koristi prirodnu kosu za stvaranje teksture i volumena.

Frizure koje podmlađuju

Pexels

Takođe ih je relativno lako oblikovati i održavati svakodnevno.

Ravan bob

Ako ste ljubitelj jednostavnosti, ovo je frizura za vas. Jednostavno ravno ošišani paž do ramena. frizuru jednostavno možete da oblikujete i kod kuće, veoma je laka za održavanje, a uz to skinuće vam nekoliko godina sa lica.

Frizure koje podmlađuju

Pexels

Ukoliko volite da eskperimentišete možete da skratite i šoške za još mladolikiji izgled.

Izvor slike: Lars Niki/Getty Images for Cantor Fitzgerald

Nastavite da čitate