1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Najpopularnije letnje haljine 2024....

Najpopularnije letnje haljine 2024. sa Nedelje mode

31. јул 2024.

| Miljana Momirović
Modeli koji dominiraju ove sezone.

Budite spremne za par minuta jer su letnje haljine 2024. same po sebi efektne i ne zahtevaju posebno stilizovanje. Ističemo ključne modele koji su vredni ulaganja.

Bez obzira na stil, haljine za leto su toliko raznovrsne jer su ovogodišnji modni trendovi zaista brojni i različiti. Nakon odabira modela, sve što trebate učiniti je da ga upotpunite aksesoarima. U stvari, svaka haljina u nastavku se može prilagoditi prilici promenom pojasa, sandala ili minđuša.

Letnje haljine 2024. sa Nedelje mode

Heklane letnje haljine 2024.

Boho haljine su se vratile, a heklani modeli su prestali da budu slatko sećanje na hipi stil 70-ih, već postaju protagonisti moderne urbane mode.

Stella Mccartney

Stella Mccartney

Letnje haljine 2024. sa izrezom

Poslednjih sezona izrezi i prorezi su obeležili novu eru mode na granici elegancije i senzualnosti. Od svih modela koji su dostupni (a prilično ih je mnogo), preporučujemo letnje haljine 2024. sa izrezom na struku.

Pucci

Pucci


Bele haljine

Minimalisti su posebno zadovoljni jer su bele haljine za leto nikada popularnije. Ovakvi modeli su, u stvari, simbol vrelih meseci, posebno ako je tkanina vrlo lagana. Pogodne su za gotovo svaku priliku, a nosiće se sve do septembra.

Tove

Tove

Slip haljine sa čipkom

Povratne slip haljine iz 90-ih, koje su nosile Kejt Mos ali i princeza Dajana, su modeli sa čipkom. U pitanju je modni komad koji jednostavno morate imati u svom garderoberu ili koferu kada putujete do sledećeg sunčanog odredišta.

Coperni

Coperni

Košulja-haljina

Kada letnje temperature dostignu vrhunac, a i dalje želite da izgledate otmeno u kancelariji, košulje-haljine su jedan od najboljih izbora. Stilizujte ih uz štikle ili čak patike.

Ulla Johnson

Ulla Johnson

Mini haljine

Savršene letnje haljine 2024. ako želite da privučete pažnju na noge i poslednji par sandala koje ste kupili su modeli u mini dužini. Asimetrije, rezovi i vezice čine mini haljine još hrabrijom.

Chloe

Chloe

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate