1. Home
  2. /
  3. Ženski stav
  4. /
  5. Najlepša žena 2023. godine...

Najlepša žena 2023. godine je ona, Margo Robi zauzela 90. mesto

04. јануар 2024.

| Tamara Roksandić
Neočekivano, ili?

Ispratili smo 2023. godinu pre nekoliko dana, a sada je otkrivena i najnovija ranglista T.C. Candlera,kreatora popularnog izbora 100 najlepših lica godine.

Prema novom izdanju, najlepša žena za 2023. godinu na planeti, jeste američko-korejska pevačica, glumica i voditeljka Nensi Džuel Mekdoni.

Najlepša žena 2023. godine

Photo by Lia Toby/Getty Images

Nensi je zvezda k-popa, odnosno popularne južnokorejske muzike, a proslavila se žeskom pop bendu „Momoland“.

Ova lepa devojka ima 23 godine i rođena je u Južnoj Koreji, ali je odrasla u Americi, jer je njen otac Ričard Amerikanac. Međutim, vratila se u domovinu kako bi tamo završila srednju školu.

Čvrsto čuva tron četvrti put – Margo Robi zvanično najlepša i najuspešnija žena 2023. godine

Kako prenosi „CNA Life Style“, prvu petorku najlepših žena kompletirale su i ruska influenserka i model Daša Taran, korejska pevačica Sana Minatozaki, holivudska glumica Gal Gadot i američka manekenka Džasmin Tuks, koja je prošle godine bila pobednica na ovoj listi.

Od zvučnijih imena na listi su se našli još i Arijana Grande koja je je na 79. mestu, britanska glumica Ema Votson zauzela je 83. mestodok je izuzetno popularna i prelepa australijska glumica Margo Robi tek 90. po redu na listi.

Najlepša žena 2023. godine

Photo by Lia Toby/Getty Images

Na vrhu ovogodišnje liste najlepših muškaraca našao se američko-francuski glumac Timoti Šalame, dok je prošle godine bio na četvrtom mestu.

Izvor vesti: CNA Life Style

Izvor slike: Photo by Lia Toby/Getty Images

Nastavite da čitate