1. Home
  2. /
  3. Top priče
  4. /
  5. Potresna ispovest Kristin Dejvis:...

Potresna ispovest Kristin Dejvis: Lila sam suze, lekare niko nije okrivio (video)

03. октобар 2023.

| Stana Luković
Kristin Dejvis prošla je trnovit put...

Legendarna Šarlot, tj glumica Kristin Dejvis (58), prošla je trnovit put do prihvatanja same sebe, ali je kako i sama kaže konačno srećna u svojoj koži.

Zvezda „And just like that…“ bila je otvorena i iskrena o svom putu ka samoprihvatanju, a prethodno je otkrila da se odlučila za kozmetičke procedure kako bi održala mladalački izgled.

Samoprihvatanje nije bilo lako za Kristin Dejvis.

Kristin Dejvis otkrila je dugogodišnju borbu

Nakon godina borbe sa sopstvenim izgledom, glumica koja se proslavila ulogom Šarlot Jork u popularnoj seriji „Seks i grad“, sada se konačno oseća prijatno u svom telu.

„Konačno sam prihvatila i zavolela oblik svog tela, pa umesto da brinem o tome da ne budem mnogo mršava – samo radim stvari koje volim, kao što su joga i pilates“, rekla je ona za časopis Woman.

„Žene žive u društvu koje je opsednuto mladošću i lepotom. Važno je da se ovim procedurama podvrgnemo samo ako to želimo, a ne zato što osećamo pritisak.“

U razgovoru za Haute Living u junu, glumica je rekla da je Holivud bio „mesto mršavih žena sa svetloplavim očima i plavom kosom“ kada je započela svoju karijeru devedesetih godina prošlog veka.

Nakon što je probala botoks, Kristin Dejvis je rekla da su je onlajn trolovi „beskrajno ismevali“ zbog njenog izgleda.

„Teško je stalno se suočavati sa svojim mlađim ja“, rekla je ona za The Telegraph.

„A izazov je zapamtiti da ne morate tako da izgledate“, rekla je ona. „Internet želi da izgledate tako – ali ne. Oni su veoma sukobljeni…”

Kristin Dejvis konačno je zadovoljna

Glumica iz serije „Seks i grad” priznala je da botoks „dugo nije ništa radio” i ubrzo je prešla na filere.

„Uradila sam filere i bilo je dobro i radila sam filere i bilo je loše“, rekla je ona. „Morala sam da ih razgradim i da ih razbijem i oni su me beskrajno ismevali. I suze sam lila zbog toga. Veoma je stresno.“

Glumica je rekla da „ljudi krive lično nas kada nešto krene naopako“, a ne lekare koji obavljaju posao, piše hellomagazin.hr. Ona je takođe otvorila svoja pitanja o poboljšanju usana, koje je predmet velike mržnje na mreži otkako je „And Just Like That…“ počeo da se emituje.

Da li ste znali da postoji olovka koja briše bore? Efikasnija je od botoksa

„Ali, na sreću, imam dobre prijatelje koji su mi konačno rekli“, priznala je.

Samoprihvatanje Kristin Dejvis je uspelo. Nakon dugog puta samoprihvatanja, Kristin Dejvis se konačno oseća mirno u svojoj koži.

kristin dejvis

Photo by Eugene Gologursky/Getty Images for Haute Living

Nastavite da čitate