1. Home
  2. /
  3. Top priče
  4. /
  5. Niste još okitili jelku?...

Niste još okitili jelku? Imamo brzinsko rešenje bez kuglica, mašni i anđelčića

07. децембар 2023.

| Jelena Mladenović
Dekorišite dom drugačije od prošlog dočeka

Novogodišnja jelka za 2024. godinu je pravo osveženje za dekoraciju doma.

Ako još niste okitili jelku i ne znate šta ćete sa zelenim drvcetom, koje pred kraj svake godine zauzme pozamašni deo dnevnog boravka, imamo za vas idejno rešenje.

U skladu sa old money estetikom koja je veliki hit na društvenim mrežama i prefinjenim skandinavskim stilom koji promoviše minimalizam i osećaj udobnosti, na scenu su stigle neke nove jelke, u dosad nezamislivom izdanju.

Novogodišnja jelka za 2024. godinu

Photo by Alsu Vershinina on Unsplash

Hit jelka 2024. ne zahteva kuglice u boji, ukrasne deda mraziće iz 2000. godine za kojima smo trčali do najbliže prodavnice svaštare, niti sva ostala nasleđa porodice, a tradicionalne ukrase će svesti na minimum, bez stresa, nereda i svađa u domu.

Novogodišnja jelka za 2024. godinu

Naravno, samo  ako volite ovaj stil.

Ako već pregledate novogodišnje slike na društvenim mrežama da biste pronašli inspiraciju za uređenje svog doma ove godine, sigurno ste primetili ovaj trend.

Jelka Kejt Midlton nešto najlepše što smo videli, princeza oduševila pozirajući u poznatom džemperu

Jelke u mnogim vizuelnim prikazima nemaju baš nikakve ukrase – ni kuglice, ni mašne, ni anđelčiće, već sijaju u punom sjaju samo uz pomoć lampi koje daju toplu, žutu svetlost.

Novogodišnja jelka za 2024. godinu

Photo by lasse bergqvist on Unsplash

Ovakav izgled jelke daje domu elegantan utisak uz vrlo malo truda.

Naravno, ako možete da se uzdržite i odustanete od svih lepih ukrasa koje nude prodavnice sa ukrasima, ali i onih prepunih emocija koje samo čekaju „svoje sezona“ u kutiji u vašem domu, prenosi hellomagazin.hr.

Ako želite da napravite kompromis i ove godine u svom domu predstavite jelku koja je ukrašena samo lampicama, ali ima još neki detalj, savetujemo vam da odaberete ukrasne šišarke, belu ili zlatnu zvezdu na vrhu, klinove sa veštačkim svećama.

 

Izvor slike: Photo by YoonJae Baik on Unsplash