Bezglutenske palačinke bez brašna: Omiljeni dezert na zdrav način
I to u samo nekoliko koraka...
19. oktobar 2024.
| Miljana MomirovićPrepun boja i ukusa, punjeni paradajz na francuski način će jednostavno i brzo, dok se peče u bogatoj supi, pronaći put do nepca.
Rcept kombinuje sočnost paradajza sa punjenjem od piletine, dimljene slanine, parmezana i začinskog bilja, stvarajući balans ukusa koji uvek uspeva. Bilo da pripremate svečani ručaj ili želite da uživate u toplom obroku kod kuće, francuska kuhinja je siguran izbor.
Potrebni sastojci:
Uz punjeni paradajz možete poslužiti i hrskavi krompir iz rerne. Nadev se lako može prilagoditi, a piletina zameniti (idealno) teletinom ili svinjetinom.
Iskustvo u medijima stekla je radom na portalima lepotaizdravlje.rs i casadesign.rs. Da je modni stil, zvala bi se minimalizam. Kao i svaka Devica, drži se jednostavne rutine šminkanja ali zato voli da pretera sa rumenilom. Bogato znanje u nezi kože stekla je iz ljubavi prema aktivnim sastojcima i kozmetici koju je prenela na Instagram profil @pegicaaa. Slaba tačka su joj slatkasti parfemi i bolonjeze.
Izvor slike: Esin Deniz-GettyImagesPlus
I to u samo nekoliko koraka...
Svet vina prepun je tajni
Ili bar prvu nagradu po ukusu norveškog plivača...
Evo gde treba da idete...
Lokalni ukusi koje ne smete propustiti...
Spoj neobičnih ukusa je svakako privukao pažnju..