Kremaste lazanje sa pečurkama: Jednostavnija verzija italijanskog specijaliteta
Klasična italijanska testenina je takođe popularna kod nas, ali sada prikazujemo mnogo jednostavniju, bržu i isplativiju verziju.
21. februar 2023.
| Aleksandra DudvarskiSvi koji volite testeninu, Italiju, mast, sir i kalorije, dođite! Predstavljamo vam recept koji kombinuje pikantnost karbonare i poznati ukus pice. Omiljeni sos za špagete na podlozi za picu!
Sastojci:
Priprema:
Recept smo dobili od Flore sa sajta nosalty.hu
Aleksandra Dudvarski, s bogatim iskustvom koje obuhvata više decenija rada u novinarstvu, istaknula se kao ključna figura u Color Media International kompaniji. Kroz svoju impresivnu karijeru, Aleksandra je doprinosila širokom spektru publikacija, uključujući prestižne titule kao što su Marie Claire, Bravo, i Lepota&Zdravlje, pokazujući izuzetnu svestranost i stručnost u različitim žanrovima i temama. Kao urednik Marie Claire, ona je uspela da ovom magazinu udahne jedinstveni glas i perspektivu, čime je privukla široku čitateljsku publiku zainteresovanu za modu, kulturu i društvene teme.
Izvor vesti: marieclaire.hu
Izvor slike: JulyProkopiv/Istock/Getty Images Plus via Getty Images
Klasična italijanska testenina je takođe popularna kod nas, ali sada prikazujemo mnogo jednostavniju, bržu i isplativiju verziju.
Svet vina prepun je tajni
Ili bar prvu nagradu po ukusu norveškog plivača...
Evo gde treba da idete...
Lokalni ukusi koje ne smete propustiti...