1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Vikend horoskop za 25....

Vikend horoskop za 25. i 26. mart: Kraj meseca je u znaku ljubavi!

24. март 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Šta su nam to zvezde pripremile za vikend pred nama?

Vikend horoskop za 25. i 26. mart Devicama donosi potencijalna nova poznanstva, a Vodolije jačaju svoje ljubavne veze.

Vikend horoskop za 25. i 26. mart

Ovan

Osetićete malo napetosti u svojim romantičnim vezama. Možda ćete se lako uznemiriti, ali pokušajte da mirno i jasno prenesete svoja osećanja kako biste izbegli bilo kakve nesporazume sa partnerom. Ako ste u dugoj vezi, možda ćete želeti da stvari podignete na viši nivo ili da produbite svoju vezu sa partnerom.

Bik

Za one u posvećenoj vezi, vikend može doneti obnovljeni osećaj strasti i intimnosti. Možda ćete otkriti da ste vi i vaš partner više sinhronizovani nego inače i da ste u mogućnosti da komunicirate jedni sa drugima efikasnije. Ovo može dovesti do dubljeg nivoa razumevanja. Ako ste slobodni, možda ćete otkriti da se osećate samopouzdanije i otvorenije nego inače, što može olakšati razgovor sa strancima.

Vikend horoskop za 25. i 26. mart- Blizanci

Možete osećati kao da vaš ljubavni život prolazi kroz period transformacije. Bilo da ste slobodni ili u vezi, važno je da prihvatite promene koje dolaze i pristupite im otvorenog uma i srca. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekog novog ko je drugačiji od bilo koga sa kim ste se ranije zabavljali. Oni mogu izazvati vaša uverenja i perspektive, ali na dobar način

Rak

Ovo je dobar trenutak da razmotrite i poradite na svim pitanjima koja su mučila vašu vezu i da se usredsredite na izgradnju jačeg, ispunjenijeg partnerstva. Možda ćete morati da budete strpljiviji i da imate više razumevanja sa svojim partnerom. Možda prolaze kroz težak period ili se nose sa stresom i važno je da budete uz njih i da im pokažete svoju podršku.

Lav

Vikend može biti pomalo izazovan po pitanju srca. Možda ćete otkriti da su vaša romantična osećanja pomalo prigušena ili da se trudite da ih izrazite. Možda se takođe osećate introvertnije i introspektivno nego obično. Takođe je dobar trenutak da razmislite o tome kako vidite sebe u kontekstu vaše veze. Ako ste slobodni, odmorite se od aplikacija za sastanke i fokusirajte se na brigu o sebi i razmišljanje.

 

Vikend horoskop za 25. i 26. mart- Devica

Ako ste u vezi, ovaj vikend će vam možda doneti neke rane iz prošlosti koje je potrebno rešiti. Nemojte se plašiti da vodite teške razgovore sa svojim partnerom, jer će vas to na kraju zbližiti. Ne zaboravite da slušate i njihovu perspektivu. Ako ste slobodni, pridružite se grupi ili klubu koji vas zanima može dovesti do upoznavanja istomišljenika koji bi se mogli pretvoriti u potencijalno ljubavno interesovanje.

Vaga

Možda ćete se osećati pomalo nesigurno u vezi sa svojim ljubavnim životom ove nedelje. Može doći do neke zabune ili preispitivanja vaših romantičnih partnerstava. Međutim, ovo je odličan trenutak da razmislite o tome šta zaista želite u vezi i da se oslobodite svih nezdravih obrazaca ili ponašanja. Ako ste posvećeni, može doći do nesporazuma, ali je od suštinskog značaja da zapamtite da svakom sukobu pristupate sa ljubaznošću i empatijom.

Škorpija

Možda ćete otkriti da je vaš ljubavni život u drugom planu jer druge oblasti vašeg života zahtevaju vašu pažnju. Ovo bi moglo biti frustrirajuće, ali važno je zapamtiti da ponekad moramo da se fokusiramo na druge stvari kako bismo napredovali u našim odnosima. Ako ste u posvećenoj vezi, vaš partner možda neće biti toliko prijemčiv koliko biste želeli da bude. Za samce bi mogle postojati neke neočekivane prilike za romansu.

Vikend horoskop za 25. i 26. mart- Strelac

Ako ste u posvećenoj vezi, pobrinite se da odvojite malo vremena da se povežete sa svojim partnerom. Čak i ako se radi samo o brzom telefonskom pozivu ili tekstualnoj poruci, pokazivanje partneru da mislite na njega može uveliko pomoći u održavanju vaše veze. Ako ste slobodni, vikend možda neće doneti nove romantične izglede, ali ne brinite – vaše vreme će doći. U međuvremenu, fokusirajte se na bavljenje svojim strastima.

Jarac

Cele ove nedelje je sve o prihvatanju vaše individualnosti i preuzimanju rizika kada je ljubav u pitanju. Stoga ni vikend nije ništa drugačiji. Možda ćete biti privučeni da istražite nove i nekonvencionalne načine izražavanja svoje naklonosti. Osećaćete se avanturistički i željni da se oslobodite norme. Ako ste slobodni, možda ćete otkriti da druge privlači vaša jedinstvena energija i perspektiva, što je odličan trenutak za upoznavanje novih ljudi.

Vodolija

Ovo je odličan period da se usredsredite na ljubav i ojačate veze koje su vam najvažnije. Verujte svojim instinktima i sledite svoje srce. Ako se osećate nesigurno u trenutnoj vezi, odvojite malo vremena da razmislite o sopstvenim potrebama i željama. Nemojte se plašiti da govorite i zastupate sebe, ali takođe budite spremni da saslušate perspektivu svog partnera i radite na pronalaženju zajedničkog jezika.

Ribe

Vikend može doneti neke intenzivne emocije i duboke uvide u vaš ljubavni život. Možda ćete osetiti da vas privlači neko ko ima jaku duhovnu ili intelektualnu vezu sa vama. Ako ste posvećeni, razmislite o romantičnom putovanju ili da provedete kvalitetno vreme zajedno radeći nešto u čemu oboje uživate. Ako ste slobodni, možda ćete osetiti želju da se usredsredite na svoj duhovni rast, što bi moglo privući nekoga ko deli slična interesovanja.

Izvor slike: Tatsiana Volkava/iStock/Getty Images Plus via Getty Images