Vikend horoskop za 18. i 19. mart: Konjunkcija Sunca i Neptuna u Ribama donosi vam nalet optimizma!

17. март 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Šta su nam to zvezde pripremile za vikend pred nama?

Vikend horoskop za 18. i 19. mart Ovnovima savetuje da unaprede svoje sposobnosti, a Devicama donosi greške u procenama.

Vikend horoskop za 18. i 19. mart

 

Ovan

Zašto ovog vikenda ne biste rizikovali? Postoje prilike koje se ne propuštaju. Vaše osvajačko raspoloženje će neizbežno imati najbolji efekat: zahvalite se zemaljskom dvojcu „mesec u Strelcu-Jupiter u Ovnu“! Osim toga, ako morate da se nametnete i nađete načine da unapredite svoje sposobnosti, ipak iskoristite ovaj obećavajući period. Savet: ciljajte na učinak, ali nikada ne preskačite korake.

Bik

Frustrirajući Saturn se udaljava i sa njim mnogo izvora neprijatnosti. Sunce i Neptun u Ribama takođe će dati  Biku veliku sposobnost da bude pozitivan. Rezultat: podizanje morala i odlučna volja da se stvari sagledaju sa  najbolje strane. Ovaj period takođe sugeriše da sledite svoju intuiciju kako biste iskoristili sreću.

Vikend horoskop za 18. i 19. mart za Blizance

Vaša objektivnost će doći do izražaja pa se oslonite samo na realnost činjenica. I budite pažljiviji pri donošenju odluka. Jupiter u Ovnu vam donosi entuzijazam i poletnost, pa iskoristite ovaj period. Samo napred!

Rak

Konjunkcija Sunca i Neptuna u Ribama će vas podstaći da vidite samo najbolju stranu ljudi i situacija, ali će vam pre svega biti prednost. Kao i vašu hiperprijemčivost za atmosferu (odličan vodič da ne pogrešite). Ovaj položaj planeta će vam takođe moći dati neverovatne ideje i nalet inspiracije.

Lav

Položaj planeta za vikend će vam pružiti sve razloge da se bacite u akciju, da da snagom i strašću  dokažete šta možete. Vaš entuzijazam će preovladati. U svakom slučaju, Lavovi će imati sve prilike da budu ispunjeni i srećni.

Vikend horoskop za 18. i 19. mart za Device

Merkur u Ribama bi još uvek mogao da izazove maglinu labavo povezanih misli ili mišljenja. Nedostatak realizma ili grubog kritičkog smisla bi naterao naše Device da greše u vezi sa stvarima ili ljudima. Moraćete da znate tačno kuda koračate i imajući to na umu, verovaćete samo u sebe.

Vaga

Mesec u Strelcu će vam bar reći kako da upravljate stresom i da u isto vreme postanete pozitivniji. Ostaviti utisak ? Da… ali pre svega time što ste ljubazniji. Moći ćete da donesete oštru i radikalnu odluku (koja, međutim, neće rešiti sve probleme). Uverite se da vaše reakcije ne budu uznemirujuće više od bilo čega drugog.

Škorpija

Ukratko, Merkur u Ribama bi i dalje trebalo da vam pomogne da razvijete odličnu intuitivnu percepciju stvari. Upozorenje: u subotu izbegavajte da donosite hirovite odluke, ne trošite previše novca i pokušajte da se oduprete zamkama Meseca u Vodoliji.

Vikend horoskop za 18. i 19. mart za Strelčeve

I dalje ćete biti veoma entuzijastični i uvek spremni na akciju. Ne propustite ovaj zanimljiv i srećan astralni talas: uključite se, usudite se, samo napred! Ne pitajte se možete li to učiniti, radije pokušajte!

Jarac

Zaista je „suviše dobro“ za Jarca da u džepu ima Sunce i Neptun u Ribama. Lebdite ovog vikenda! I zašto vraćati noge na zemlju kada se osećate kao da imate život iz snova? Budite kreativni, izrazite svoju osetljivost, budite maštoviti: ne morate da razmišljate da biste se osećali dobro jer vas ove planete čine srećom koji hoda.

Vodolija

Asocijacija „Venera u Ovnu-Mars u Blizancima“ treba da vas učini razigranim, duhovitim, zabavnim. Vaš polet će nesumnjivo imati jednako dobru reakciju okruženja. Odlučite da se oslonite na svoj intelekt, svoje dobre ideje i da steknete saveznike: imaćete hrabrosti da se okupite i vaš dobro napravljen plan biće vaša prva prednost u ovom trenutku.

Ribe

Promišljeni postupci neće biti dobro nagrađeni i vaša nedosledna verzija će doživeti eksploziju. Da… ali ovaj pomalo ludi entuzijazam neće vas ostaviti imunim na razočarenje u prirodnoj veličini. U svakom slučaju, ovog vikenda će biti bolje da slušate svoj mali unutrašnji glas nego da dozvolite da budete pod uticajem mišljenja drugih. Slušajte svoju intuiciju: sada je vreme da je koristite mudro.

Izvor vesti: maireclaire.fr

Izvor slike: Daniel de la Hoz/iStock/Getty Images Plus via Getty Images