Dnevni horoskop za 23. mart: Podstaknuti i Marsom i Venerom bićete strastveniji!

22. marta 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Saznajte šta su nam zvezde pripremile za današnji dan.

Dnevni horoskop za 23. mart Blizancima priprema potragu za srodnom dušom, dok Jarčevi mogu da očekuju mešanje novca i ljubavi.

Dnevni horoskop za 23. mart

 

Ovan

Ljubav
Činjenica da vam partner daje komplimente učiniće vas euforičnom. Sa vaše strane, ne zaboravite da često komplimentirate jedni druge, za sve i ništa. Ovo će promovisati dobro razumevanje i učvrstiti vaše veze bez mnogo troškova. Samci, okupani prilivom Neptuna, imaćete mnogo iluzija o osobi od koje vam se sada vrti u glavi

Novac
Ova konfiguracija Neptuna će uticati na sektor novca. Svi vi koji ste se previše zadužili moraćete da tražite rešenja kako biste pronašli svoju ravnotežu.

Zdravlje
Tonus i vitalnost su danas u porastu. Čak bi bilo i iznenađujuće da je suprotno. Jupiter u ovom aspektu će vam dati krila i pripremiće vas da se upustite u nove sportske ili druge aktivnosti.

Bik

Ljubav
Samci, verovatno ćete danas doživeti oluje i pomirenja koja će vam dati iluziju da živite intenzivno, ali koja, na kraju, mogu ostaviti ukus pepela. Mogućnost sukoba između ljubavi i interesa, sukoba koje neće uvek biti lako rešiti bez žrtvovanja. Zahvaljujući povoljnom planetarnom okruženju, problemi u komunikaciji, koji su u poslednje vreme često destabilizovali vašu vezu, više neće biti aktuelni. Bićete veoma oprezni da održite pravi dijalog sa svojim supružnikom ili partnerom.

Novac
Sa takvom astralnom konfiguracijom, moglo bi se reći da će se novčana sreća držati za vaše tabane. Ovog puta nećete moći da se žalite da se to dešava samo drugima. Međutim, ostanite štedljivi.

Zdravlje
Sunčeva klima će vam dati gromoglasan ton. Ali da biste ga zadržali, moraćete dovoljno da spavate, dovoljno se opustite i da vežbate. Nemojte biti nemarni.

Dnevni horoskop za 23. mart- Blizanci

Ljubav
Samci, svuda ćete vući svoje korake u potrazi za srodnom dušom. Ali često ćete biti nespretni, nedostajaće vam prirodnost i strpljenje. Ako budete odbijeni, imaćete iznenadne reakcije koje će odmah progutati raskid. Pokažite smirenost, lakoću i ponekad čak i određenu ležernost. Upaliće! Sa Venerom i Jupiterom na vašoj strani, uspećete da stvorite atmosferu koja je i topla i veoma senzualna u vašem životu kao paru.

Novac
Ovog puta, ako je vaša finansijska situacija zdrava i ako izbegavate da preuzimate rizike, nećete imati o čemu da brinete. Ali ako je vaš budžet neuravnotežen, biće vreme da postanete razumniji, inače ćete imati neprijatna iznenađenja.

Zdravlje
Zdravstveni sektor biće pod uticajem Saturna i Marsa. Ako Mars pokuša da vas natera na akciju, Saturn će vas usporiti izazivajući vam napade umora ili lenjosti, protiv kojih ćete morati da se borite. Uravnotežite svoju ishranu i spavajte više.

Rak

Ljubav
Što se tiče srca, nećete žuriti stvari dobiti ono što želite. Vaše romantične veze trenutno imaju tendenciju da se pokvare zbog viška strasti zbog koje pravite greške. Budite posebno oprezni sa ljubomorom, bilo opravdanom ili ne. Neka se stvari slegnu; bolje je dati vremena da se razmrse napete ili komplikovane situacije.

Novac
Ništa neće biti lako u finansijama. Stoga će u vašem poslovanju biti potreban oprez. Možda malo sreće; ali nemojte previše računati na to.

Zdravlje
Uz trenutnu astralnu turbulenciju, iskoristite slobodno vreme za odlazak u prirodu. Udisanje svežeg vazduha biće jednako korisno za vaše telo kao i za vaš um.

Lav

Ljubav
Bračni odnosi će biti i uzbudljivi i iscrpljujući. Neke tenzije kojih se treba plašiti. Ovo neće biti vreme da tražite avanturu, jer će vas svaka komplikacija ili neverstvo dovesti u tešku klimu. Ako ste slobodni, dan vam se ne čini povoljan za sastanak; Ali ne paničite, ovo neće dugo trajati. Budite strpljivi!

Novac
Budite u potrazi za sjajnom šansom koja bi vam danas trebala doći. Postoji nešto veoma povoljno za vas u perspektivi; ali nema astralnih indikacija o njegovoj tačnoj prirodi. Neizvesnost!

Zdravlje
Nema većih zdravstvenih problema kojih treba da se plašite zahvaljujući dobrim prilivima Saturna. Ali da biste bili u vrhunskoj formi, pazite na ishranu. Pokušajte da ne preterujete sa mesom i povećajte konzumaciju svežeg povrća.

Dnevni horoskop za 23. mart- Devica

Ljubav
Bračna sreća će vas danas široko osmehnuti. Venera će zaštititi vaš odnos sa supružnikom ili partnerom. Senzualnost, saučesništvo, nežnost i radost života biće tu ovog puta. Samac, generalno, čim veza sazri i izgubi ludilo, bacate se u druge avanture da pronađete izgubljeni začin. Na ovaj dan, naprotiv, imaćete veliku želju da se stabilizujete u ljubavi i veoma ćete snažno razmišljati o braku.

Novac
Izbegavajte da se danas bavite lukavim hardverskim problemima. I iznad svega, uzdržite se od rizičnih ulaganja, smelih berzanskih operacija. Budući da su impulsi nepovoljni, mogli biste imati vrlo loša iznenađenja.

Zdravlje
Nećete morati da brinete o svom zdravlju. Bićete samo malo ranjiviji nego inače. Ako preduzmete sve neophodne mere predostrožnosti, praktično nećete imati o čemu da brinete.

Vaga

Ljubav
Nemojte biti toliko sumnjičavi prema svom supružniku ili partneru. Ako sumnjate u njega sve vreme, na kraju će se veoma uvrediti. Ljubav može da cveta samo u atmosferi međusobnog poverenja. Samci, idile na vašem radnom mestu imaće i malu tajnu stranu koja će vas veoma oduševiti. Samo, ako vaša avantura bude otkrivena – što je ono što će se danas verovatno dogoditi – mogli biste imati ozbiljne probleme. Uvek je razborito i mudro ne mešati ljubav i posao.

Novac
Vaši finansijski sektori ne ugošćuju nijednu planetu, što ukazuje da će vaša situacija biti stabilna. Ali sa Jupiterom, zvezdom sreće, a takođe i jednom od finansijski najprosperitetnijih planeta, takođe možete imati koristi od male pomoći sudbine. Možda biste mogli bar jednom da okušate sreću u igrama kao što je loto?

Zdravlje
Odlično fizičko stanje. Međutim, biće neophodno osigurati pravilno funkcionisanje jetre i žučne kese.

Škorpija

Ljubav
Bračni život bez tubulencija. Vodićete živ i zabavan društveni život, a ovaj put će vas više zanimati prijateljstva koja možete sklopiti. Međutim, oni će vam omogućiti da poboljšate i produbite svoj odnos sa supružnikom ili partnerom. Slobodni, bićete u iskušenju da doživite nove ljubavne veze. Vi ćete se zabaviti. Ipak, budite oprezni: moraćete da odmerite prednosti i nedostatke svakog svog koraka!

Novac
Ako imate investiciju, po mogućnosti se obratite nekretninama. Doneće vam sreću u ovom prilično teškom danu. Ako je moguće, potražite savet od stručnjaka: oni su tu za to, zar ne?

Zdravlje
Veoma dobre zdravstvene vesti. Pod blagotvornim uticajem Jupitera, trebalo bi da držite olimpijsku formu.

Strelac

Ljubav
Više ćete želeti da ugodite osobi koja deli vaš život. Među vašim dobrim odlukama? Dođite ranije sa posla, učestvujte više u porodičnom životu i bolje slušajte svog supružnika! Samci, nije uvek lako pratiti vas! Želeli biste da nađete pravu ljubav, ali ne odustajući od zadovoljstva. Da li je dobro kompatibilan? I da sve zakomplikuje, prisustvo svestranog Merkura doprinosi vašoj zbunjenosti uma!

Novac
Merkur, zvezda inteligencije i komunikacije, ohrabriće vas da pronađete dobra rešenja za uravnoteženje vašeg budžeta i da efikasno komunicirate sa svojim bankarom ako je potrebno. Ali budite oprezni.

Zdravlje
Kod svih Strelčeva, a posebno kod sportista, želja za takmičenjem će biti pojačna, sa tendencijom ekstremnog rizika.

Dnevni horoskop za 23. mart- Jarac

 

Ljubav
Bračnu atmosferu mogao bi narušiti odnos novca i ljubavi. Većina sukoba će proizaći iz pitanja od interesa.Samci, malo je verovatno da ćete danas imati sreće u ljubavi.. Ali  to vam neće mnogo smetati. Vaši prioriteti će biti negde drugde, a na polju ljubavi malo je verovatno ćete ići dalje od flerta.

Novac
Vaša finansijska ravnoteža vam je veoma važna. Vi želite više od drugih da izgradite kapital ili, u najmanju ruku, da organizujete svoj budžet na zdravoj osnovi. Uz prisustvo Plutona, imaćete priliku da povećate svoju imovinu. Stoga je u vašem interesu da tražite najinteresantnije investicije ili kupovine kao i najprofitabilnije investicije.

Zdravlje
Da biste pronašli bolju fizičku i moralnu ravnotežu, odvojite vreme da se opustite čim osetite umor. Šta kažete na bavljenje jogom? Ništa kao opuštajući položaji koji će vam pomoći da povratite izgubljenu ili poljuljanu energiju.

Vodolija

Ljubav
Ako vas partner ne vodi često na sedmo nebo, nećete mu sakriti da biste svoje zadovoljstvo mogli potražiti negde drugde! Ipak, moraćete da budete realniji, jer je nemoguće da bilo ko zadovolji vaše preterane želje! Samci, dobićete znake naklonosti od voljene osobe i to će vam staviti melem u srce. Neki od vas će imati uzbudljiv susret, ali sasvim neočekivano ili na neobičnom mestu. Ljubavna radost obećana je svim predstavnicima ovog znaka.

Novac
Uticaj Urana će generalno biti povoljan za vaše finansije. To će vas podstaći da rizikujete u pravom trenutku; takođe će povećati vaš njuh, pomažući vam da pronađete prave mogućnosti. Neptun, s druge strane, može biti veoma koristan. Ali pazite: to će početi da deluje pozitivno samo ako preuzmete inicijativu da delujete. Ako želite da investirate u nekretnine, vaše šanse će biti dobre; imaćete priliku da podignete kredit pod odličnim uslovima.

Zdravlje
Uz podršku mnogih dobronamernih planeta, danas bi trebalo da uživate u dobrom zdravlju. Oni koji su bolesni imaće dobre šanse da se regenerišu ili izleče zahvaljujući ovom retkom i veoma moćnom aspektu.

Ribe

Ako vam supružnik ili partner zameri da ste više pametni nego senzualni, on će morati da revidira svoju odluku. Podstaknuti i Marsom i Venerom, bićete što je moguće strastveniji! Slobodni, ovog puta nećete imati poteškoća da pronađete partnera koji tačno odgovara vašim željama. Oni koji su već neko vreme u stabilnoj vezi moći će da prave planove za budućnost.

Novac
Saturn će paziti na vas. Bićete u mogućnosti da unapredite svoj posao velikim koracima zahvaljujući zanimljivim predlozima koje ćete imati smisla da iskoristite u hodu. Dobar finansijski i materijalni razvoj.

Zdravlje
Prilično ćete se odupreti stresu. Osećaćete se puni vitalnosti. Zašto ne preduzmete vežbe ili slobodne aktivnosti koje bi vam pomogle da produžite ovo srećno stanje?

 

Izvor vesti: marieclaire.fr

Izvor slike: Mladen Zivkovic/iStock/Getty Images Plus via Getty Images