1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Astrolozi saglasni: Ovo je...

Astrolozi saglasni: Ovo je najbolji horoskopski znak

26. септембар 2023.

| Stana Luković
Da li ste iznenađeni?

Na pitanje koji je najbolji horoskopski znak, verujemo da bi bilo čak 12 različitih odgovora. Svako voli svoj znak Zodijaka, ali astrolozi ipak kažu samo jedno.

Oni tvrde da je najbolji horoskopski znak Vaga.

Retrgogradni Merkur Sudbonosni trenuci za svaki horoskopski znak najbolji horoskopski znak

Da je to tako potvrdili su i astrolozi koji su za Pink Villa portal otkrili zašto su baš Vage najbolje kao prijatelji, porodica i partneri.

Svojim veštinama, jedinstvenim načinom razmišljanja, intelektom i smislom za modu, Vage će ispuniti prostoriju u kojoj se nalaze i šarmirati sve prisutne. Osim toga, imaju naglašen moral, kreativnost i znanje – i to od mode pa sve do politike i drugih znanosti, ovisno za koje imaju interes.

Pristojne, čvrsto na zemlji, a opet samopouzdane, Vage ostavljaju odličan prvi utisak kada se upoznaju s nekim. Osim navedenih karakteristika, evo još nekoliko objašnjenja i glavnih razloga zašto su tako omiljene i najbolji horoskopski znak.

Vage su saosećajne

Možda nekad deluju kao hladne, ali osobe u znaku Vage jako su emotivne – najviše od svih znakova. Može se reći da imaju zlatno src’ i da su uvek spremne da pomognu i to do te mere da će radije naštetiti sebi nego dragim ljudima.

Optimistične 

Koliko god nervozne i anksiozne bile u nekim situacijama, uvek će imati optimistične misli koje će prevladati.

monaški režim najbolji horoskopski znak

Unsplash

Upijaju inteligenciju

Još jedna kvaliteta kojom zaslužuju titulu najboljeg znaka je intelektualnost i sposobnost za upijanje još znanja. Znaju dosta stvari iz različitih područja i posvećuju se stvarima koje ih interesuju. To znanje i načitanost iskoriste u pravim situacijama.

Racionalne

Osim što znaju da budu poput pravih diplomata, Vage razmišljaju i donose odluke racionalno. Vole da razmisle o svemu unapred. Nisu svađalice, izbegavaju konflikte i uvek pokušavaju da reše problem brzo i jednostavno.

Izvor slike: Photo by Pavel Danilyuk

Nastavite da čitate