1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Vodič kroz roze šminku:...

Vodič kroz roze šminku: Izgledajte savršeno uz pink makeup

31. јул 2023.

| Snežana Vranić
Ako želite da pratite Barbie makeup trend, ovo morate da znate.

Film „Barbie“ je učinio da roze boja definitivno bude glavna boja leta. Svejedno da li je u pitanju jaka pink ili nežno roze boja, sa njom nećete pogrešiti. Vodič kroz roze šminku će vam pomoći da izgledate Barbie savršeno.

Vodič kroz roze šminku: Pink u svakom segmentu

Roze je bila primamljiva boja u šminkanju i pre izlaska filma „Barbie“, ali on je zaista napravio novu revoluciju u roze boji. Međutim, nije svejedno kako ćete kombinovati i slagati ove nijanse da biste dobili savršen izgled. Evo nekoliko stvari koje morate da znate.

Vodič kroz roze šminku

Roze boja na očima

Možete se koristiti i roze olovkom, ali i roze senkom za oči. Nežno ih nanesite i dobićete ultra svež i zanimljiv izgled.

Pink usne

Na usne nanesite prozirni ružičasti sjaj i možete se koristiti nijansama ružinih latica. Ukoliko želite razigraniji izgled, možete se odlučiti i za intetnzivnu pink nijansu, ali u tom slučaju uz nju stavite samo crnu maskaru.

Bledo roze rumenilo

Bleda roze senka na kapcima, prirodni balzam za usne i crna maskara na trepavicama su savršena kombinacija uz koji možete naneti i bledo roze rumenilo na jagodicama. Dobićete svež i lagan efekat šminke.

Vodič kroz roze šminku: Potpuni makeup look

Možete se i poigrati sa ružičastim monohromatskim izgledom tako što ćete ga svuda naneti. Svetlo roze nalik na bež je nijansa koja se sa modnih pista pojavila i na ulicama. Ukoliko volite efektniji izgled koristite nijanse fuksije.

Dakle, ukoliko želite da usavršite roze šminku, važno je da znate kako da je uskladite i da ne preterujete. Budite umereni u nanošenju mekup proizvoda i karmine jakih boja kombinujte samo sa crnom maskarom, dok uz ostale nijanse možete nositi i nežne nijanse rumenila i senki.

Izvor vesti: www.marieclaire.fr

Izvor slike: Sofia Zhuravets/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate