1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Preokret u latte šminki...

Preokret u latte šminki Hailey Bieber

29. јул 2023.

| Hana Dunđerov
Kao i uvek Hailey Bieber je dodala svoj dodir makeup trendu

Latte šminka je definitivno najveći trend leta. Uključuje senke u smeđim ili zlatnim nijansama i podrazumeva intenzivno bronziranje. Hailey Bieber je na TikToku podelila svoju verziju šminke i dodala, kao i uvek svim trendovima, svoj dodir: nanela je bronzer u obliku pudera na usne.

Bieber je započela šminkanje proizvodima svog brenda za negu kože, Rhode, kako bi hidratizovala svoju kožu. Usledilo je nanošenje bronzera, koji je gustom četkom nanela na čelo i jagodice. Nanela je korektor ispod očiju i na čelo, a zatim nijansiranu kremu da pokrije celo lice.

@haileybieber Latte Makeup 🥛☕️☕️ but let’s make it head to toe ✨ @rhode skin ♬ Beat – beaty

Potom je stavila puder na svoju T-zonu i, naravno,  smeđu nijansu na oči, stvarajući prepoznatljivi smokey eye koji karakteriše trend. Nakon nanošenja olovke za usne, Hailey je stavila bronzer na usne, pokazujući kako proizvod u našoj rutini šminkanja može imati neočekivanu upotrebu.

„Definitivno je ovo najbolja šminka koju sam ikad napravila u životu“, podelila je 26-godišnja manekenka na Instagramu, zadovoljna konačnim rezultatom. U noćnom izlasku nosila je bež haljinu bez naramenica sa prorezima na stomaku, koju je uparila sa slamnatom torbom YSLa. Kosu je skupila u nisku, elegantnu punđu i upotpunila izgled zlatnim minđušama.

Izvor vesti: marieclaire.gr

Izvor slike: Dimitrios Kambouris/Staff/GettyImagesPlus