1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Latte šminka: Najveći letnji...

Latte šminka: Najveći letnji makeup trend prema TikToku

16. јул 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Do sada je prikupio preko 9 miliona pregleda!

U slučaju da se pitate koji se trendovi lepote ističu na TikTok-u, postoji jedan koji je u poslednje vreme bio u centru pažnje. „Latte šminka“ ili „latte šminka za devojke“ nastavlja se tamo gde je šminka od vanile stala. Za neupućene, estetika Vanilla Girls bila je u znaku luksuza, udobnog minimalizma, sa fokusom na prozračne, neutralne boje poput bele, bež i krem.

I dok se ovaj trend uglavnom odnosi na odeću (mislim: lanene košulje, mekane šortseve i kašmir kardigane), latte devojka  se prenosi i na šminku,  sa bronzanim i zemljanim tonovima karamela koji su savršeni za preplanulu kožu u sezoni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amanda Lee Hair (@amandaleehair)

#lattemakeup je već prikupio preko 9 miliona pregleda na TikTok-u, zahvaljujući kreatorki Rachel Rigler koja je skrenula pažnju svima na to. „Nazvaćemo to latte“, rekla je ona u video snimku koji deli bronzanu šminku, koja je prikupila više od 2 miliona pregleda otkako ga je objavila prošle nedelje.

Latte šminka

@rachelrigler LATTE MAKEUP ✨☕️ cheers 🙂 #makeup #makeuptrends #beauty #lattemakeup #summermakeup #makeuphacks #greenscreen ♬ original sound – Rachel Rigler


„Topao je i bronzan, mlečan i bez napora“, rezimirala je ona, pre nego što je podelila vrhunski savet kako da ceo izgled izgleda prirodnije. „Koristite minimalnu pokrivenost. Izbegaćemo nos jer imam nekoliko pega. Kada izbegavate šminku na nosu, to daje iluziju da ne nosite previše šminke“, rekla je ona. Zatim izaberite senke i bronzere da dodate potrebnu „toplinu“ šminki i završite sa dovoljno highlightera i providnim ili zemljanim sjajem za usne.

A kako ovaj trend izgleda, pogledajte u nastavku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Chen (@emmachenartistry)

Izvor vesti: www.marieclaire.gr

Izvor slike: millann/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; NeonShot/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate