1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Uklapanje manikira i pedikira:...

Uklapanje manikira i pedikira: Najbolji dueti noktiju za leto 2023!

03. јул 2023.

| Hana Dunđerov
Kako da uklopite svoj letnji manikir sa pedikirom?

Živopisni koral, pastelno plava, svetlucava zelena… Zašto odabrati jednu boju za nokte kada možete da se opredelite za uklapanje manikira i pedikira i napravite nezaboravni duet?

Ko kaže da ruke i stopala moraju da nose lak za nokte iste boje? Bez biranja drugačijeg laka za svaki nokat, ovog leta povezujemo duetima boja stopala i ruke.

Uklapanje manikira i pedikira – kako napraviti dobar duet?

Mogućnost da kreirate duo lakova i da možete da kombinujete jake nijanse sa mekšim nijansama bez potrebe da birate između njih jeste izvanredna ali nije jedina. Možete da napravite prelepe varijacije sa ključnim bojama sezone, praveći razliku u nijansama. Nude, pastelne ili pop boje, na vama je da odlučite koje će vam ukrasiti nokte. Tako možete nositi pastelno plavu u kombinaciji sa okeansko plavom, smaragdno zelenu u kombinaciji sa sjajnom zelenom, zlatnu u kombinaciji sa biserno bež. Tu je i lepa kombinacija nude boja za dame koje vole sofisticiran izgled, kao i klasična kombinacija žalfije roze i šokantne roze.

Uklapanje manikira i pedikira – najbolje ideje

 

Manikir – pedikir – kombinacije

Nežno roza – kraljevski plava

Pastelno narandžasta – mint zelena

Lavanda  – tamno ljubičasta

Koralno crvena – tirkizna

Breskva – limeta

Lavanda – žuta

Uklapanje manikira i pedikira po dizajnu

Ovo je drugi način da uklopite više boja i razigranost u svoje pripreme za leto. Važno je da pratite shemu boja koju ste započeli na rukama i da ne odstupate od stila.

Francuski manikir + pedikir u boji vrhova

Ponavljanje istog motiva

Isti motiv koji se ponavlja na kažiprstima ili prstenjacima trebalo bi da se pojavi na palcu kao najupečatljivijem noktu na stopalima. Ovo će povezati vaš manikir sa vašim pedikirom u jedinstven dizajn.

Dizajn pedikira kao akcenat na manikiru

Ovo je još jedna odlična ideja za letnje uklapanje manikira i pedikira. Iskoristite dizajn noktiju na stopalima samo kao blagi akcenat na rukama – uspeh je zagarantovan.

Dugine boje

Ako koristite miks boja, samo se postarajte da se on ponavlja i na stopalima.

Izvor vesti: marieclaire.fr

Izvor slike: marigo20/iStock/GettyImagesPlus