1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Popularne letnje boje za...

Popularne letnje boje za pedikir kod kuće 2024.

23. мај 2024.

| Miljana Momirović
Sačuvajte inspiraciju.

Sezona sandala počinje, a ove boje za pedikir kod kuće su spremne dovedu nokte u vrhunsko stanje na vreme za leto 2024. godine.

Od francuskog do glaziranog, donosimo pedikir trendove koji su savršeni za pokazivanje u obući, pored bazena ili na plaži. Nastavite da listate i uverite se.

Letnje boje za pedikir kod kuće

Neon narandžasti pedikir

Upečatljivi narandžasti pedikir se čini kao stvoren za letnje mesece. Ove godine, umesto koralnih ili pastelnih tonova, idite na smele i svetle neon boje za maksimalan uticaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ellie yates 🪩 (@ellebellx)

Paradajz crvena boje za pedikir

Crvena boja će ovog leta dominirati, donoseći toplotu od sunca do zalaska sunca. Ali koja nijansa je najbolja za pedikir? Paradajz crvena, skoro narandžasta, spremna je da privuče pažnju. Ova sočna boja izgleda sjajno bez obzira na ton kože ili oblik noktiju. Izaberite je  za novi pogled na bezvremensku nijansu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THREADS (@threadsstyling)

Crni pedikir kod kuće

Možda izgleda nekonvencionalno za leto, ali kontrast crnog pedikira u odnosu na sandale u jarkim bojama izgleda neverovatno dobro. Ako ste ljubitelj nošenja tamnih boja na noktima, ovo je najbolji način da ih nosite. Odlučite se za bogatu crnu boju sa sjajnom završnicom za lakirani izgled visokog sjaja.

Francuski pedikir 2024.

Kada je u pitanju pedikir za leto, očekujte da će francuski pedikir biti još popularniji nego prošle sezone. Od klasičnih vrhova do ultra-svetlih neonskih, pastelnih, pa čak i hromiranih vrhova, sve ide u 2024. godini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Ifi (@lisaifi)

Plavi pedikir za leto

Plavi pedikir je jedan od najpopularnijih izbora leta 2024. godine. Iako su električno plavi tonovi zabavan način da se prihvati trend, oni mogu biti zastrašujući, pa ako još niste spremni da ga prihvatite, isprobajte pastelni ton za suptilniji izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PurseNerd (@pursenerd)

Glazirani pedikir

Ako ovog leta isprobate samo jedan trend, neka to bude glazirani pedikir. Kako nokti postaju sve razigraniji, nema sumnje da će hrom dominirati. Međutim, umesto neutralnih tonova, odlučite se za jarke boje koje će se dodatno istaći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P A I W A L O V E S (@paiwaloves)

Beli pedikir kod kuće

Ako tražite boje za pedikir koje su zaista bezvremenske, ona to mora biti ledeno bela. Ključ za privlačan izgled je da obezbedite da su nokti uredni i dobro oblikovani, tako da odvojite vreme za pripremu pre nego što ih nalakirate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tash Chhabria (@tash_ps)

Izvor slike: photominus/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate