1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Svetlucavi nokti sa cvećem:...

Svetlucavi nokti sa cvećem: Trendi manikir trend za leto!

07. јун 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Boja i sjaj su protagonisti novog trenda noktiju za ovo letnju sezonu! 

Nokti su jedan od naših prioriteta u poslednje vreme , stalno tražimo inspiraciju na društvenim mrežama, na Pinterestu, Instagramu ili TikToku. Istina je da postoji tolika raznolikost manikira da je nemoguće izabrati jedan dizajn  zato vam govorimo o idealnim trendovima noktiju za vas.

U ovom slučaju vam donosimo manikire kojima je prioritet boja, već smo vam rekli koje su najlaskavije boje noktiju koje možete koristiti, u kojima možete pronaći Barbie roze, narandžastu, crvenu, između ostalih, ali pored boja upotreba šljokica i poznati trend, cveće, se posebno izdvajaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EBmanicuria✨ (@ebmanicuria)


Iako su ova tri elementa zajedno postala jedan od omiljenih manikira sezone, pošto su sveži i blistavi i teraju nas da razmišljamo o vrelom letu, mora se prihvatiti i činjenica da su šljokice ono što izgledu daje autentičnost.

Svetlucavi nokti sa cvećem

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EBmanicuria✨ (@ebmanicuria)

Postoje beskonačne mogućnosti, možete eksperimentisati i isprobavati različite izglede, to nije osnovni manikir kao francuski ili nude, ekstravagantni su i možete kombinovati različite vrste cveća koje se poigravaju jarkim bojama koje možemo da kombinujemo i naravno dodajemo količinu šljokica koja nam se najviše sviđa.


Najbolja stvar kod ovog manikira sa svetlucavim cvećem je to što možete izabrati ono što vam se najviše dopada jer bilo koji dizajn odgovara svim noktima, veoma su raznovrsni i lični, kvadratni, šiljasti, zaobljeni, pa čak i kratki.

Izvor vesti: marieclaire.perfil.com

Izvor slike: Galina Kiseleva/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate