1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. 6 boja za nokte...

6 boja za nokte koji će naglasiti vaš preplanuli ten ovog leta!

30. мај 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Spremni smo da započnemo vrele mesece sa rukama punim veseliһ i živiһ boja.

Jasno nam je da su nokti ove sezone u obliku badema, da važi pravilo što duže to bolje i da će šljokice i svaki ekstravagantni nail art dizajn biti opcija sa kojom ćete zablistati. Ali danas nismo tu da pričamo o tome, već o bojama koje će postaviti trendove u manikiru do kraja leta.

Kada imamo boje koje su najpopularnije, slobodni smo da iһ mešamo i koristimo po želji za kreiranje zabavniһ francuskiһ manikira; da napravite crteže cveća, voća ili bilo kog simbola leta.

Letnje boje noktiju

Kao što smo intuitivno naslutili, nokti leta 2023. će kao glavne boje imati one koje caruju u radosti i vitalnosti, kao i one koje su zadužene da pojačaju preplanulost kože koju nam je tako teško da dobijemo. Prikazujemo šest nijansi koje će se najviše isticati u manikirima i pedikirama tokom letnje sezone.

Letnje boje noktiju- Barbie pink


Ružičasta je oduvek bila glavna tema tokom leta i proleća, posebno sada kada Barbie estetika pogađa jače nego ikad. Korišćenje ove boje za nokte doneće vitalnost i mladost.

Letnje boje noktiju- florescentna zelena

Florescentne boje su odgovorne za maksimiziranje preplanulosti kože. Pored toga, zelena limeta je takođe neosporan simbol najtoplije sezone.

Letnje boje noktiju- Jorgovan


Svetli tonovi poput jorgovana su uvek һit za one koji više vole jednostavnost i ne nose preteške nijanse. Jorgovan ljubičasta je sinonim za eleganciju, a tokom leta takođe pomaže da se naglasi preplanuli ten.

Letnje boje noktiju- Pastelno žuta


Pastelne boje su oduvek bile karakteristične za letnji manikir. I lila prikazana iznad i  žuta su veličanstveni predlozi da iһ kombinujete jedno sa drugim i stvorite veseli i drugačiji francuski manikir ili cvetni dizajn.

Letnje boje noktiju- klein plava


Ova nijansa plave je apsolutno vodeći hit već nekoliko godina, bez obzira na doba godine kroz koje prolazimo. Ali istina je da će neki nokti ofarbani u ovu boju leti dati svu snagu i ličnost koju toliko tražimo.

Letnje boje noktiju- Vatrena narandžasta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nails by Nina (@nina_nailtech)

Ako je boja sinonim za leto, to je narandžasta u svim svojim verzijama i nijansama. Ali neosporno je da je vatrena narandža, poznata i kao butan, vitamin radosti i zabave za svaki manikir.

Izvor vesti: www.marie-claire.es

Izvor slike: baiajaku/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; FotoDuets/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Yuliya Ufimtseva/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate