1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Trik uz koji Skarlet...

Trik uz koji Skarlet Džohanson ima tako duge trepavice

04. јун 2024.

| Miljana Momirović
Obećava savršeno usklađene trepavice.

Na društvenim mrežama konstantno nastaju novi trikovi za šminkanje, a neki su ponovo aktuelni, poput ovog koji koristi Skarlet Džohanson.

Kako Skarlet Džohanson ima tako duge trepavice?

Kada je reč o prirodno dugim trepavicama, svi gledamo u Skarlet Džohanson.  Glumica, koja je ujedno i osnivačica beauty brenda The Outset, u intervjuu za britanski Glamour otkrila svoj trik za šminkanje.

„Moje novo oružje za duge trepavice su uvijači za trepavice,“ rekla je Skarlet. „Naučila sam ovaj trik od svog šminkera Frenkija Bojda. On broji dok drži trepavice – jedan, dva, tri… sve do deset. Na taj način se na obe strane oka stvori identična, predivna krivina.“

Ovaj jednostavan trik uz pomoć zvijača za trepavice i preciznog brojanja obećava savršeno usklađene trepavice koje će trajati tokom celog dana. Svakako vredi pokušati ako čeznete da dramatičnim pogledom bez veštačkih trepavica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Outset (@theoutset)

Gde kupiti uvijač za trepavice koji koristi Skarlet Džohanson?

Uvijači za trepavice su dostupni u brojnim drogerijama širom Srbije. Takođe, možete potražiti iste i u specijalizovanim prodavnicama za kozmetiku jer su često dostupni kvalitetniji modeli i širi izbor. Na kraju, ukoliko preferirate kupovinu od kuće, dostupni su i online.

Kako imati prirodno duge trepavice?

Čak i bez veštačkih trepavica ili nekoliko slojeva maskare, trepavice i dalje mogu biti duge. Ipak, u zavisnosti u trenutnog stanja, naoružajte se stpljenjem jer ne rastu preko noći ali krajnji rezultat može biti zapanjujući.

Koristite ulja: Ricinusovo, maslinovo ili bademovo ulje nanesitr duž korena trepavica pre spavanja uz pomoć štapića za uši. Ova ulja ih jačaju i podstiču rast (posebno ricinusovo).
Masaža može pomoći: Čištim prstima lagano masirajte kapke kružnim pokretima kako biste podstakli cirkulaciju i rast trepavica.
Serum za rast trepavica: Koristite serum za rast trepavica koji sadrži peptide, biotin ili druge aktivne sastojke. Redovna upotreba (obično 2-3 puta nedeljno) može dovesti do vidljivih rezultata za oko mesec dana.

Izvor slike: Gareth Cattermole/Staff/GettyImagesEntretainment

Nastavite da čitate