1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Popularna šminka za leto...

Popularna šminka za leto 2024. koja izgleda efektno

27. мај 2024.

| Miljana Momirović
Najpoželjniji makeup trendovi.

Bez obzira da li ste ljubitelj smelih boja ili preferirate neutralni izgled, šminka za leto 2024. je stvorena da istakne najlepše crte lica.

Ovogodišnja sezona šminkanja je u znaku prirodnog izgleda ali sa jarkim akcentima, poput maskare ili ruža. Pre nego što počnete sa laganim puderom, ne zaboravite na intenzivnu hidrataciju jer je ona ključna za postizanje blistave kože koja je i dalje na čelu trenda. Bez daljeg odlaganja, pogledajte kakva šminka će se nositi ovog leta.

Popularna šminka za leto 2024.

Maskara u boji

Iako su rane 2000te prošle, makeup trendovi su se vratili, a maskare su bolje nego ikada. Udaljavamo se od tradicionalne crne nijanse, a boje poput plave, zelene, roze i braon stvaraju efektne izglede koji su zabavni i jednostavni za ponoviti. Ključna stvar kada su u pitanju maskare u boji su to što bez truda skreću pažnju na oči, dok ostatak lica održava svežim i prirodom. Ko je za minimalistički ali ubudljivi izgled ovog leta?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @delphie_makeup

Biserna šminka za leto 2024.

Još prošle godine smo prihvatili trend blistave kože ali šminka za leto 2024. je podiže na viši nivo. Biserna koža, koja se sastoji od blistavog tena, fokusira se na duboko hidriranu kožu koja je sama po sebi sjajna. Ključ za postizanje ovakve šminke su hidratantni serumi, prajmer i lagani puder koji poboljšavaju prirodni izgled kože. Rezultat? Biserni ten koji izgleda sveže i podmlađujuće.

Lažne pegice

Prepustite Hejli Biber da otvori put jednom od najtoplijih trendova šminke ove sezone: lažnim pegicama. Inspirisani pegicama od sunca, prihvatamo ovaj izgled kako bi šminka za leto 2024. izgledala još prirodnije. Bilo da su raštrkane po nosu ili smelo isprekidane preko obraza, lažne pege su savršen dodatak svakom letnjem izgledu. Verujte nam, slatke su koliko i zvuče.

Senke za oči

Dve reči: zalazak sunca. Da, ovo je jedan od najpopularnijih trendova kada je u pitanju šminka za leto 2024. godine. Crpeći inspiraciju iz svetlih, toplih nijansi letnjeg zalaska sunca, ovaj trend uključuje kombinaciju narandžastih, roze, ljubičastih i crvenih nijansi kako bi se stvorio ombre efekat na kapcima koji imitira boje neba.

Da biste postigli savršen izgled senke za oči, počnite sa bazom toplih, svetlih nijansi poput breskve ili meke žute. Postepeno pojačajte intenzitet dubljim narandžastim i crvenim bojama prema pregibu, a završite bogatim ljubičastim ili tamnoroze na spoljnim uglovima i duž linije trepavica. Budite kreativni!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kasey (@thefacebykase)

Smele usne

Ove sezone, šminka za leto 2024. godine je u znaku smelih usana koje privlače pažnju. Uparite ih sa minimalnom šminkom za ravnotežu smelosti i svežeg izgleda bez napora. Za najbolje rezultate, isprobajte boje poput jarko crvene, duboke bobičaste boje i tamne, raspoložene nijanse, dok ostatak šminke bude minimalan. Razmislite o laganom puderu ili toniram hidratantnim kremama, malo maskare i suptilnim akcentima ili konturama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kasey (@thefacebykase)

Izvor slike: Mykola Shchepnyi/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate