1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Doživite luksuz na putu...

Doživite luksuz na putu za preplanuli ten: nude&rude Body Tan Water lansiranje u raskošnom ambijentu

11. јун 2024.

| Miljana Momirović
#showyourdarkside

Beograd, 11. jun 2024. – Juče je u predivnom vrtu Palate umetnosti Madlena na Dedinju, koji odiše francuskim šarmom, održana ekskluzivna letnja žurka. Organizovan od strane domaćeg ali inovativnog brenda nude&rude, ovaj događaj obeležio je lansiranje najnovijeg proizvoda – Body Tan Water, luksuzni preparat koji pomera granice kada je u pitanju nega kože.

Body Tanning Water

Na događaju, Nevena Komazec, CEO brenda nude&rude, sa ponosom je predstavila novitet za samopotamnjivanje.

Nevena Komazec, CEO brenda nude&rude

Body Tan Water pruža besprekorni preplanuli izgled koji svi priželjkujemo tokom leta. Formulisan tako da daje prirodno osunčani i ravnometni ten celom telu, ova magična vodica olakšava proces samopotamnjivanja bez tragova na tkanini, neprijatnog mirisa i što je najvažnije, bez UV zračenja.

Neverovatnoj večeri prisustvovali su brojni influenseri i poznate ličnosti, a čitava atmosfera je oplemenjena gudačkim kvartetom, a kasnije i zalaskom sunca i ritmovima poznatog DJ-a koji su upotpunili događaj.

Dress code white elegance pružio je dodir minimalističke elegancije u ovom nestvarnom ambijentu.

nude&rude

Brend nude&rude već je poznat po svojoj posvećenosti samopouzdanju i osnaživanju žena, naglašavajući važnost zdravog tena koji svi volimo. Lansiranje još jednog noviteta je potvrdilo ovu filozofiju, dokazujući da je nude&rude više od brenda – to je pokret koji inspiriše žene da se osećaju privlačno i spremno za predstojeće leto.

Marie Claire, kao medijski partner događaja, ponosan je što je deo ovog inspirativnog putovanja, prateći nude&rude u stvaranju proizvoda koji ne samo što ulepšavaju već i neguju.

Nema sumnje da nude&rude pomera granice kada su u pitanju domaći brendovi jer su koraci koje prave na svetskom nivou, i zaista smo ponosni što smo bili deo ovog događaja.

Nastavite da čitate