1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Nova Clarins linija briše...

Nova Clarins linija briše tragove starenja

03. април 2024.

| Miljana Momirović
U ovome je štos.

Činjenica je da današnji tempo života doprinosi da stres brzo postaje vidljiv na koži. Bore se produbljuju, a ten postaje beživotan.

Dok žongliramo s obavezama između posla, porodice, prijatelja, sad već obaveznih hobija, sporta i povremenih izlazaka, nemoguće je ne upasti u hroničan umor, koji se pojačava svaki put kad nešto ne pođe po planu. Istina je da nikada ništa ne ispadne baš kako smo zacrtali.

U nastavku pogledjte kakvu ulogu inovativna Clarins linija ima u tome.

Nova Clarins linija briše tragove starenja

Stručnjaci iz Clarins laboratorija već godinama se bave uticajem stresa i umora na kožu. Kroz konstantne razgovore sa potrošačima raznih generacija usmeravaju istraživanja koja dovode do dragocenih inovacija.

Poslednje vesti iz njihovog naučnog centra učinili su nas izuzetno srećnim jer su sada tu Multi-Active Jour & Nuit kreme koje pomažu koži da zadrži energiju i postane otporna na stresore, te da posledično zadrži blistav mladalački izgled, uz umanjenje vidljivosti bora.

clarins linija

Zašto nova Clarins linija deluje tako dobro?

Tajna unapređene formule leži u Skin Charger Complex miksu aktivnih sastojaka. Ovde su prisutni niacinamid (vitamin B3), koji je sjajan saveznik u borbi protiv dehidracija, i ekstrakt pasjeg trna, biljke koja može da preživi u najsurovijim uslovima, čak i u pustinji. Tu su, između ostalog, ekstrakt maginje –za sužavanje pora – i betain, koji donosi hidrataciju.

Dnevna i noćna krema dolaze u varijanti za sve tipove kože i posebno prilagođenoj teksturi za one sa suvom kožom. Preporuka je da se i dnevna i noćna formula koriste u sklopu rutini nege lica za optimalne rezultate.

Koje rezultate pružaju Multi Active kreme?

Istraživanja su pokazala da posle 28 dana kontinuiranog korišćenja čak 93% žena je primetilo da im je koža zaglađenija, 92% ispitanica je reklo da im lice deluje blistavije, a 94% žena koje su učestvovale u ogledu slažu se s tim da im je kvalitet kože vidljivo popravljen (*).

Za najbolje rezultate Clarins linija se preporučuje već u tridesetim godinama, kako biste zadržali jedrinu, svežinu i pružili koži sastojke koji je hrane. Sledeći korak? Uhvatiti se ukoštac sa stresom i pojednostaviti svoj život.

*Samoprocena – 106 žena posle 28 dana korišćenja krema Multi-Active Jour + Nuit

Nastavite da čitate