1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Ovakvi neutralni nokti postaju...

Ovakvi neutralni nokti postaju najpopularniji manikir u 2024.

19. фебруар 2024.

| Miljana Momirović
Svedeno i superjednostavno za manikir kod kuće.

Glazirani manikir je postao trend još pre dve godine i od tada strogo pratimo Hejli Biber. Novi neutralni nokti već dominiraju, a evo i kako da ih postignete.

Nakon viralne pomame, društvene mreže je preplavila opsesija glaziranog manikira u još nekoliko varijatni: od hromiranog manikira do upečatljivog svetlucavog izgleda. Međutim, izbor manekenke i dalje vlada, pa čim Hejli Biber promeni manikir, možemo se kladiti da mnoge dame guglaju gde da pronađu sličnu boju.

Neutralni nokti su najpopularniji manikir 2024.

Hejli Biber je i ranije bila poznata po basic manikiru ali ovi neutralni nokti još uvek nisu bili viđeni. U pitanju je prozirna, siva boja koja je savršeni izbor za prelazni period između zime i proleća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateja Novakovic (@matejanova)

Pogledajte kako da postignete ovaj izgled.

Kako se postižu ovi neutralni nokti?

Influenserka Adeeba Khan (@yodeebs) podelila je kako da postignete novi manikir Hejli Biber. U svom TikTok-u, Khan je otkrila da je tačna nijansa koju je Hejli Biber koristila za postizanje sanjivog sivog tona OPI-jev Peace of Mined lak za nokte.

Ova neutralna nijansa stilizuje se uz svake modne komade ali uz blagi sjaj koji izgleda privlačno zbog čega se ističe za razliku od tamnosive. Čak i ako ne pronađete baš ovu nijansu, potražite drugu taupe ili sivu nijansu da biste postigli ovaj izgled.

@yodeebs so subtle and pretty ☁️✨ @Hailey Bieber @rhode skin cr @Zola #haileybieber #nails #nailinspo ♬ original sound – yodeebs

Bez obzira da li želite da ponesete novi trend manikir ili jednostavno želite da promenite uobičajeni izgled, ovi neutralni nokti su superjednostavni za ponoviti, čak i kod kuće.

 

Izvor slike: marigo20/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate