1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Kako se Nataša Ninković...

Kako se Nataša Ninković rešila podočnjaka? Bez botoksa, izbrišite ih kod kuće

18. септембар 2023.

| Jelena Mladenović
Glumica koja prkosi trendovima i ne da da joj osmeh sa lica nestane

Nataša Ninković, vlasnica najšarmantnijeg osmeha i žena koja je rekla “ne” nametnutim trendovima, nikada nije bila protiv estetskih korekcija o kojima je jednom prilikom otvoreno i govorila.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natasa Ninkovic (@natasaninkovic)

– Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima.

Estetske operacije zbog kojih biste mogli da zažalite

– Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano – ispričala je prelepa glumica.

Ipak, mnoge dame su se zapitale kojom čarolijom je Ninkovićeva uspela da izbriše dosadne podočnjake?

Tako je u medijima počelo da se šuška da je glumica uspela da reši tamne kolutove oko očiju, uz pomoć tehnike zvane fitnes lica (face fitness).

Inače ova tehnika postala je vodeća u bjuti svetu, pa smo tako u svetskim magazinima videli da Dženifer Lopez nije ostala imuna na ovo novo antiejdž čudo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Natasa Ninkovic (@natasaninkovic)

Između ostalog, medicinski časopis “JAMA Dermatology”, koji izlazi pod okriljem američkog medicinskog uduženja, objavio je da žene koje nekoliko meseci uporno rade fitnes lica, mogu da izgledaju i do tri godine mlađe.

Rutina nege protiv umorne kože – Osvežite vaš izgled

Fitnes lica podrazumeva masažu lica, gde se fokus stavlja na mišiće lice, pa tek onda na kožu. Upravo ti pokreti prstima i masaže određenih tačaka na licu, dovode do ubrzanja cirkulacije, tonus mišića se polako vraća, a vaša koža zablistaće kao nikada pre.

U video snimku pogledajte kako da se rešite kesica ispod očiju i kažete svojim podočnjacima: Zbogom!

Izvor slike: Instagram