1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Najpoželjnije tetovaže u 2024....

Najpoželjnije tetovaže u 2024. od minimalizma do realizma

14. март 2024.

| Miljana Momirović
Ultimativni vodič za sledeću (ili prvu) tetovažu.

Nije tajna da su tetovaže postale jedan od omiljenih načina da dame pokažu svoju induvidualnost. Izdvojili smo najpoželjnije tetovaže u 2024. godini.

Napredak kada je u pitanju tetoviranje je omogućio da određene tehnike, kao što su supertanke linije ili UV tetovaže, postanu sve više tražene. Uz to, u 2024. godini artisti su se fokusirali na originalne dizajne inspirisane realizmom i modnim trendovima , dok su tetovaže s emocionalnim značenjem i dalje na vrhu liste.

Najpoželjnije tetovaže u 2024.

Mašne

Nema sumnje da je 2024. godina pravi trenutak za tetovažu mašne. Zamislite samo trake, mašne, srca – sve to izgleda tako privlačno. Iako se uklapa sa estetikom kokete koja dominira, mašne takođe imaju klasičan bezvremenski izgled koji će ostati aktuelan tokom decenija.

Tetovaže na šakama

Elegantne tetovaže na šakama su sve popularnije. Sa kombinacijom tekstura, šara, tačaka, pa čak i cvetnih dizajna, ovo rezultira zadivljujućom estetikom. Pokušajte sa jednom ili dve male tačke u dnu noktiju, ili budite smeli i prekrijte obe šake umetničkim delima.

Portreti kućnih ljubimaca

Prema trendovima, najpoželjnije tetovaže u 2024. će biti i kućni ljubimci. Ne može se poreći da je vaš najbolji prijatelj tetovaža zbog koje nikada nećete zažaliti. Kada je reč o portretu, takođe možete birati između različitih stilova. Pokušajte sa realističnom slikom, crtanom verzijom ili pokažite status roditelja svog ljubimca tako što ćete staviti njihov portret u medaljon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by teryn (@_bimbobaggins_)

Najpoželjnije tetovaže u 2024. su citati

Tetovaže sa citatima su uvek bile popularne, a izgleda da se vraćaju u 2024. godini ali na nešto suptilniji način. Natpisi koji su moderni jesu iscrtani supertankom linijom. Napišite slatki podsetnik za sebe, mudrost ili se odlučite za matchy-matchy tetovaže sa prijateljem, partnerom ili članom porodice.

Mikrorealizam

Umetnici podižu stvari na sledeći nivo sa tetovažama mikrorealizma — trend za koji Gatsko očekuje da će ga više videti 2024. Ove tetovaže su možda male, ali su prepune detalja. Vidite: sjaj na ovim sitnim trešnjama.

Jedan od najpopularnijih dizajna mikro realizma je mini voće, ali možete dobiti i nešto poput detaljne ruže ili pčele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Palette ✧ Heemin Won (@palette.tt)

Minimalističke tetovaže

Minijaturne minimalističke tetovaže su takođe prisutne među trendovima u 2024. godini. Potražnja za minimalističkim dizajnom koji sadrži tanke linije, minimalno senčenje i delikatan izgled nastaviće da raste tokom cele godine. Takve tetovaže su dobar izbor kao prva tetovaža jer se brzo rade, ali su i zabavan način da dodate nešto na rukav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Keya Carlsen (@keyatattoo)

Trajni nakit

Najpoželjnije tetovaže u 2024. nisu samo tetovaže, one su i nakit. Takav dizajn izgleda bezvremenski, bez obzira da li se odlučite za elegantnu narukvicu, delikatan detalj sa lančića ili prsten.

Izvor slike: Yuri Manei/Pexels

Nastavite da čitate