1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Najpopularniji parfemi 2024. na...

Najpopularniji parfemi 2024. na koje mirišu sve prefinjene žene

13. април 2024.

| Miljana Momirović
Stvoreni su za proleće i leto.

Možda se čini da je rano ali najpopularniji parfemi 2024. godine su se već izdvojili. Neki su klasici, neki noviteti ali svi mirišu tako skupo i senzalno.

Parfemski trendovi 2024. su intimni i personalizovani. Svi gledamo u slojevito nanošenje parfema, note inspirisane kožom sa molekulima koji se prilagođavaju samo vama. Dominantni su i bezvremenski parfemi koji ponovo imaju ogromnu pažnju jer su prosto svetski.

U nastavku pogledajte o kojim parfemima je reč.

Najpopularniji parfemi 2024.

Escentric Molecules Molecule 01

Molecule 01 je praktično miris kože. Ovaj parfem koristi Iso E Super, koji je tipično dodatak u parfemima kao pojačivač, ali sa Molecule 01 je zvezda bočice. Nemojte se zavaravati ako ne možete da ga namirišete na sebi jer ćete i dalje privući komplimente. To je zaista vaš miris, alijoš bolji. Podjednako je odličan i samostalno i u slojevima sa drugim parfemima. Idealan je za tokom cele godine, a već je postao prepoznatljiv parfem za mnoge.

Sol de Janeiro Cheirosa 59

Kada se priča o tome koji su najpopularniji parfemi 2024. godine, Sol de Janeiro Cheirosa 59 se ne preskače. Iako je u stvari parfemski mist, ova bočica je preplavila mreže. Kremast i mošusan, traje iznenađujuće dugo, što ga čini idealnim rešenjem u sunčanim mesecima.

Najpopularniji parfemi 2024. godine: Chanel Coco Mademoiselle

Klasičan parfem koji je postao bezvremenski, Chanel Coco Mademoiselle. Iako je prošlo preko dve decenije od njegovog lansiranja, i dalje je jedan od najpopularnijih parfema. S obzirom da je Vitni Pik prošle godine proglašena za novo lice mirisa, on označava novu eru za kultni parfem, dokazujući da njegova popularnost nikuda neće otići.

Yves Saint Laurent Libre

ISL Libre je klasik i uvek je na vrhu najpopularnijih lista. Cvetni je, boje lavande i cirkusa i deluje vedro, smelo i samouvereno. U suštini, to je energija koju treba da unesemo u 2024. godinu. Iako je popularan, skoro svi ga vole, tako da sa ovim zaista ne možete pogrešiti. Njegov sestrinski miris Libre Intense blisko prati po popularnosti.

Najpopularniji parfemi 2024. godine: Dior Miss Dior

Miss Dior prevazilazi godine, a najpopularniji parfemi 2024. ne prolaze bez ove gospođice. I to ne čudi jer je zaista dragulj u svetu parfema. Srećan je, radosan i svetan. Slatkasti miris, a da nije privržen i ženstven, a nije previše devojački, što ga čini elegantnim mirisom za svakodnevne ili posebne prilike. Za ljubitelje Miss Dior, možda biste želeli da isprobate i novu verziju Miss Dior Parfum.

 

Izvor slike: inarik/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate