1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Najbolji parfemi 2024. koji...

Najbolji parfemi 2024. koji vrede svaki dinar

07. март 2024.

| Miljana Momirović
Od citrusnih do slatkastih mirisnih nota.

Odabir parfema je uvek bio i ostaće veoma ličan. Najbolji parfemi 2024. su pravi bezvremenski klasici koji ističu otmenost svake žene.

Istina je da parfemi mogu da izazovu prisećanje uspomena iz perioda u kom ste ga prskali. Možda imate i prepoznatljivi miris nekoliko godina. Ili, pak preferirate različite mirisne note u zavisnosti od energije koju osećate. Bilo kako bilo, najbolji parfemi 2024. dodaće prijatan miris vašoj kolekciji.

Najbolji parfemi 2024.

Najbolji parfemi 2024. godine dolaze iz svake porodice mirisa, pri čemu  ove godine pokrivaju svaku porodicu mirisa, pri čemu Future Society ispušta raskošno cveće, Hermès stvara modernu verziju klasičnog ouda, a By Kilian lansira mešavinu zadimljenog duvana.

Koje mirisne note imaju najbolji parfemi 2024. godine?

Ipak, mirisne note koje privlače najveću pažnju su one koje spadaju u kategoriju citrusa. Citrusne note, a posebno mandarina, limun i grejpfrut dominiraju kada su u pitanju parfemski trendovi 2024. godine.

S druge strane, ni cvetnih parfema ne manjka, pa veliki broj brendova koristi priliku da pokaže svoj najbolji cvetni parfem. Sve je više mirisa koji prevazilaze uobičajene cvetne note kao što su ruža, jasmin i lavanda.. Možda jedna od najpromišljenijih inovacija sa jednom notom koje smo videli ove godine dolazi od Future Society-a, a u pitanju je izumrlo cveće.

Koje porodice mirisa su najpopularnije u 2024. godini?

Ne postoji „prava“ ili „pogrešna“ porodica mirisa koju treba izabrati. Ali, ako tražite malo uputstva, isprobajte opciju koja je ili gurmanska (čitajte: slatkasta) ili citrusna. Ove dve porodice mirisa će biti dominantne u najboljim parfemima 2024. godine. Parfemi sa mirisom vanile nastavljaju da imaju ogroman deo mirisa, dok osvežavajuće, lagane kombinacije i dalje dobijaju na popularnosti. Treća grupa na koju bi trebalo obratiti pažnju su dimljeni, duvanski, začinski mirisi.

Koji su najbolji parfemi 2024. godine?

Urednici Marie Claire digitalnog izdanja su testirali svaki novi parfem od početka 2024 godine. U nastavku pogledajte koji su najbolji parfemi 2024. godine (do sada).

  • Najbolji parfem 2024. godine: Aerin Mediterranean Honeysuckle Tiare Eau De Parfum
  • Najbolji začinski parfem 2024. godine: Escentric Molecules Eau De Toilette Spray Unisex Molecule 03
  • Najbolji drvenasti parfem 2024. godine: Hermes Oud Alezan Eau de Parfum
  • Najbolji vanila parfem 2024. godine: Killian Born to Be Unforgettable Eau De Parfum
  • Najbolji slatkasti parfem 2024. godine: Parfums de Marly Perseus Eau de Parfum

Izvor slike: Studio Images/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate