1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Najosvežavajuće prolećne makeup boje...

Najosvežavajuće prolećne makeup boje za sezonu 2023!

16. март 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Adrienn Pall, šefica akademije šminke New School of Makeup, otkriva koje boje svakako treba da ubacite u svoju šminku ovog proleća.

Ovog proleća zaista možemo da se prepustimo sve lepšim pastelnim izgledima trendi šminke. Ove promene trendova daju nam velike mogućnosti da obnovimo našu makeup rutinu i isprobamo, pored proverenih (bež-braon-sivo-crnih) kombinacija, prolećne boje i nijanse šminke koje nam mogu ulepšati svakodnevicu.

Prolećne makeup boje

Boje imaju magičan efekat i na naš eksterijer i na unutrašnjost. Ali mi smo skloni da zaboravimo na ovo, ili podlegnemo društvenim očekivanjima, smatrajući da, posle izvesnog uzrasta, ovo ili ono više nije za nas. Ili imamo negativne misli poput „ne možete izaći na ulicu noseći ovo“. Sve ovo podiže barijere u našim glavama.

Ipak, šminkeri se slažu da vredi obratiti pažnju na svesnu upotrebu nijansi. Lepa boja vas oblači ali podiže i raspoloženje, što onda pozitivno utiče na našu okolinu. Neka ovo lebdi pred našim očima kada eksperimentišemo.

Pa da vidimo koliko divnih nijansi možete iskoristiti da sada budete „pravno“ lepi! Hajde da zajedno uživamo u nijansama inspirisanom trendovima za proleće!

Breskvasti tonovi

Narandžastoružičasti tonovi breskve će ovog proleća zablistati u našoj makeup rutini. Bilo da izaberete paletu senski za oči u ovim nijansama, karmin ili rumenilo, nećete nikako pogrešiti!

Prolećne makeup boje- Limeta zelena

Ova odvažna boja će i te kako privući poglede gde god da se pojavite. Ako ne volite mnogo da eksperimentišete, probajte da dodate detalj u ugao očiju ili da koristite neonski zeleni ajlajner.

Ledeno plava

Nijansa koja možda više podseća na zimske dane, ali će i te kako biti popularna ovog proleća. Dovoljno neutralna, a opet smela, može se nositi i za dnevne ali i za večernje varijante.

Pink

Bebiroze nijanse su hit ovog proleća. Nosimo je svuda- na kapcima, usnama, obrazima… Isprobajte i same!

Prolećne makeup boje- Lavanda

Ljubičaste nijanse su već nekoliko sezona apsolutni hit, a ovakav makeup očiju naročito se preporučuje damama zelenih i smeđih očiju. Istaknite se i budite originalne!

Žuta

Iako možda ova nijansa ne bi bila u top 3 odabira za makeup očiju, verujte nam, vredi isprobati! Nećete se pokajati!

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Jupiterimages/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Zastavkin/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; puhhha/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate