1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Kako najlakše izvući ajlajner:...

Kako najlakše izvući ajlajner: Trik sa TikToka vam garantuje savršen makeup

12. март 2023.

| Hana Dunđerov
Kako da, za samo mint, postignete savršeno iscrtan ajlajner?

Svako ko je ikada u ruci držao tuš za oči, postavio je sebi pitanje: kako najlakše izvući ajlajner? Ispostavilo se da influenserke sa TikToka imju rešenje. Njihov trik, navodno, garantuje savršenu liniju ajlajnerom za samo minut i pritom je jedino što vam je potrebno – vaš prst?!

Kako najlakše izvući ajlajner?

Ništa ne frustrira toliko lako kao linija ajlajnera. Uložite trud, provedete vreme ispred ogledala, a ono: pregusto, previše tečno, asimetrično… Rezultat: brišemo šminku i odustajemo od bilo kakvog mejkapa.

Na sreću, beauty influenseri sa TikTok-a puni su ideja i kreativnosti. Ponovo se zahvaljujući njima pojavila nova metoda: Izvlačenje savršenog ajlajnera… prstom. Prema milionima pregleda i reakcijama ispod njihovih videa, ovo je brzo i efikasno rešenje. Pa, zašto onda ne proveriti?

Kako napraviti liniju ajlajnera prstom?

Trik – koji dugujemo tiktokeru @bekckmpbell – počinje nanošenjem crnog ajlajnera na kažiprstu. Zatim, samo postavite kažiprst na mesto gde želite liniju ajlajnerom i nežno povucite prst ka spolja da biste napravili mali zarez.

@bexcxmpbell I’m obsessed #linerhacks ♬ original sound – Bex

Dobijate liniju ajlajnera sa blago zadimljenim, ultra-prirodnim efektom. A za više originalnosti, možete se usuditi da pokušate sa ajlajnerom u boji.

 

Rezultat koji varira u zavisnosti od oblika očiju

Iako se na videu sve čini tako jednostavno, ipak je potrebno malo vežbe. Pošto šminkanje takođe podrazumeva istrajnost, ne budite obeshrabreni pri prvom neuspehu i počnite iznova. Kao i svaki trend koji dolazi sa interneta, ne možete znati da li radi dok ga ne isprobate na sebi.

Međutim, rezultat može varirati u zavisnosti od oblika očiju, a sudeći po komentarima sa TikToka, ne vredi ni da pokušavate ako imate spuštene kapke.

Izvor vesti: marieclaire.fr

Izvor slike: dimid86/gettyimagesplus

Nastavite da čitate