1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Najbolji Tom Ford parfemi...

Najbolji Tom Ford parfemi koje rotiram u 2024.

18. мај 2024.

| Miljana Momirović
E, ovo se zove žestoki luksuz koji svima treba.

Kao sinonim za luskuz, Tom Ford parfemi su sa razlogom popularni. Vrhunski kvalitet i autentične note ne dozvoljavaju da se odlučite samo za jedan parfem.

Lični afinitet prema brendu se pojavio kada sam šetala kroz redove Sephora prodavnice u potrazi za sledećim vanila parfemom. Tom Ford Tobacco Vanille ne samo da je mirisao sofisticirano i kompleksno, već je jedno prskanje na koži trajalo satima nakon što sam se vratila kući. To je bila ljubav na prvi miris. Sada, sa nekoliko bocica u kolekciji, mogu sa sigurnošću da kažem da Tom Ford parfemi ne liče ni na šta drugo. To ćete prepoznati i vi ali i drugi.

U nastavku pogledajte moj izbor parfema zbog kojih nisam požalila ni dinara.

Najbolji Tom Ford parfemi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty)

Najbolji cvetni parfem: Tom Ford Rose Prick

Sa druge strane, stvarno volim pravi cvetni miris, a istina je da brojni cvetni parfemi mirišu blago rečeno veštački. Ako ste skeptični ljubitelj ruže, preporučujem Tom Ford Rose Prick, koji je inspirisan njegovom ličnom baštom. Priznajem, ovo je jedan od najboljih mirisa ruže, jedinstvene žestine i dubine. Kada ga naprskam, osećam se tako damski i skupo. To je parfem koji se ne zaboravlja, samouveren i intrigantan, poput ruže u punom cvatu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty)

Najbolji začinski parfem: Tom Ford Tuscan Leather

Za potpuno autentičan miris, nema boljeg igrača od Tom Ford Tuscan Leather. Sa ovim parfemom nećete dobiti cvetni ili slatkasti miris, već izrazitu začinsku i toplu aromu kože. Suptilno je izbalansiran sa jasminom i malinom, koje još više dolaze do izražaja što ga duže nosite (traje satima). Istina, iako su Tom Ford parfemi unisex, Tuscan Leather miriše muževnije ali ga bez srama „ukradem“ partneru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty)

Najbolji vanila parfem: Tom Ford Tobacco Vanille

Bez kompromisa, vanila parfemi se dele na sve druge i na Tom Ford Tobacco Vanille. Kada sam ga prvi put napraskala, shvatila sam koliko vanila može mirisati skupo, upečatljivo, nadmoćno. U kombinaciji sa notama lista i cveta dumana koje mu pružaju tu dubinu, ovaj parfem nikako nije tipičan. Jednostavno ga morate makar pomirisati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty)

Najbolji voćni parfem: Tom Ford Lost Cherry

Kada bih birala samo jedan parfem za leto, to bi bio Tom Ford Lost Cherry. I tokom dana, a i uveče, ovaj miris ima svoj nepokolebljivi šarm. Na samo jedno prskanje, osetićete najprivlačniju notu opojne višnje koja, kako se stapa sa kožom, prelazi u kremasti miris nalik na bombone sa notama badema i vanile. Tako bogat, sladak i seksi, ovaj gurmanski užitak je najprostije rečeno poput ukusnog kolača od trešnje prelivenog slatkim sirupom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty)

Izvor slike: Xeniia X/ShutterStpock

Nastavite da čitate